Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Luontevasti luomusta

Uudistunut luomu.fi-sivusto kokoaa perustiedon luomusta ja tarjoaa ajankohtaisia artikkeleita sekä tietoa muun muassa erilaisista luomutapahtumista. Sivusto on suunnattu sekä luomusta tietoa etsiville kuluttajille että luomualan toimijoille ja muille luomualasta kiinnostuneille.

Luomun juuret -kampanjasivuilla seikkailee myös kampanjan tunnushahmo, sarjakuvataiteilija Jii Roikosen piirtämä luomusuperpossu. Hyväntahtoinen potsi viestii pyöreällä olemuksellaan, että luomu maistuu ja pitää pirteänä.


Luomu.fi-sivuston tarkoituksena on välittää luotettavaa tietoa luomusta; luomuruoan tuotannosta, jalostuksesta, markkinoista ja kulutuksesta sekä kertoa ymmärrettävästi luomua käsittelevän tutkimuksen tuloksista Suomessa ja muualla maailmassa. Sivustoa täydennetään sekä uusilla tutkimusartikkeleilla että eri aihepiirejä käsittelevillä muilla aineistoilla.

Sivustolta pääsee myös tutustumaan Luomun juuret -kampanjaan. Se on Pro Luomun käynnistämä kuluttajakampanja, jonka tavoitteena on tehdä luomutuotannon periaatteita ja käytäntöjä tutuksi kuluttajille sekä kirkastaa luomuruoan etuja. Kampanjasivuilla julkaistaan tietopuolisen aineiston lisäksi muun muassa luomuviljelijöiden haastatteluja, kuukausittain vaihtuva luomutietovisa sekä vierailevien bloggaajien luomuaiheisia kirjoituksia.

Kampanjan näkyy myös sosiaalisessa mediassa Pro Luomun Facebook-sivuilla, jossa nostetaan esille kampanjan aineistoa ja teemoja. Kuvien jakopalvelu Pinterestiin kootaan Pro Luomun taululle luomutuotannosta kertovia otoksia sekä muuta luomua lähellä olevaa kuvamateriaalia.

Luomu.fi-sivustoa pitävät yllä Luomuinstituutti, Luomuliitto ry ja Pro Luomu ry. Maa- ja metsätalousministeriö on antanut tukea sivuston perustamiseen. Tähän asti Luomu.fi-sivustoa on ylläpitänyt ja sen sisällöntuotannosta vastannut Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Aiemman Luomu.fi-sivuston artikkeleita on saatavilla linkkien kautta myös uudelta sivustolta. Maatalousaiheista materiaalia on edelleen paljon saatavilla sivuston LuomuTIETOverkko-osiossa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Ovikello soittaa puhelimeen

Ovikello soittaa puhelimeen

Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona.

Lue lisää

Virtuaalilasit keventävät kukkaroa

Virtuaalilasit keventävät kukkaroa

CES 2016: Seuraavan sukupolven Oculus Rift -virtuaalilaseista saa pulittaa melkein tonnin.

Lue lisää

Nyeste

Kassakuitti diginä

S-ryhmän kaupoissa saa nyt sähköisen kuitin ja paperista voi luopua kokonaan.

Lue lisää

Nasan arkisto ilmaiseksi

Nasa julkaisee tutkimustyönsä ilmaiseksi.

Lue lisää

Graafisen käyttöliittymän synty

Graafisen käyttöliittymän historiaan sisältyy ratkaisevia oivalluksia.

Lue lisää