kela-kerttu.jpg

Kela-Kerttu neuvoo lapsiperheitä

Kela avasi reilu vuosi sitten lapsiperheitä neuvovan Kela-Kerttu-palstan verkossa. Neuvontapalsta sai heti suuren suosion. Uusia viestejä tulee edelleen viikossa muutama sata ja kävijöitä on yli 2 000. Vuodessa palstaa on luettu noin 181 000 kertaa. Nyt Kela-Kerttu avasi sivut myös Facebookiin.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Facebookissa olevat asiakkaat voivat tykätä Kela-Kertusta ja näin saada sivulleen ajankohtaista tietoa.

"Facebookia käyttää aktiivisesti jo 1,9 miljoonaa henkilöä kuukaudessa. 25-34-vuotiaista siellä on joka kolmas. Koska kanava kuuluu yhä useamman äidin ja isän arkipäivään, halusimme jakaa tietoa myös siellä", kertoo Kelan viestintäpäällikkö Seija Kauppinen.

Kela-Kertun kaverit saavat viestivirtaansa tietoa muun muassa uuden äitiyspakkauksen julkaisusta, lapsilisän maksupäivistä, etuuksien muutoksista tai tuoreista lapsiperhettä koskevista tutkimuksista. Lisäksi sivuilla kerrotaan tapahtumista kuten Lapsimessuista. Facebookin kautta voidaan tiedottaa niistä asioista, joita perheet kysyvät Kela-Kertulta tai lapsiperheiden puhelinpalvelusta sekä muistuttaa siitä, että perhe-etuudet voi hakea verkossa verkkopankkitunnuksilla.

"Tarkoitus on tarjota lapsiperheille yksi viestintäkanava lisää. Samat tiedot ovat toki löydettävissä myös Kelan internetsivuilta, mutta Facebookin kautta ajankohtaisia tietoiskuja saa siihen viestintä-kanavaan, jota muutenkin käyttää", Kauppinen kuvaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...