Koira ja Yepzon-paikannin

Yepzon kertoo missä rakkaasi kulkee

Suomalaisen Yepzon Oy:n kehittämä turvalaite Yepzon Freedom yhdistää hälytystoiminnon, GPS-paikannusteknologian sekä Wi-Fi-sisäpaikannuksen.

tiistai 19. syyskuuta 2017 teksti Christian Slot

”Lemmikkejä katoaa, omaisuutta katoaa, jopa ihmisiä katoaa. Yhdysvalloissa ja EU:ssa katoaa vuosittain yli miljoona lasta, joista yli satatuhatta jää löytymättä. Paikantimien avulla Yepzon haluaa omalta osaltaan tehdä maailmasta turvallisemman. Avullamme voi paikantaa kaiken tärkeän”, Yepzonin perustaja Otto Linna kertoo.

Yepzon Freedom ja One paikantavat ihmisiä, lemmikkejä ja omaisuutta taajaankin asutuissa kaupungeissa tarkasti ja nopeasti.

Uudempi Yepzonin kahdesta paikantimesta, Yepzon Freedom, yhdistää hälytystoiminnon, GPS-paikannusteknologian sekä Wi-Fi-sisäpaikannuksen.

> Lue lisää uusista tekniikoista

Hälyttää apua

Yepzon Freedomia voi käyttää kolmella tavalla: hälyttimenä, paikantimena hälyttimellä tai pelkkänä paikantimena. Yhdessä laitteen ja älypuhelimen avulla apua tarvitseva henkilö voidaan paikantaa sekunneissa.

”Wi-Fi-sisäpaikannuksen ansiosta laitteen paikannustarkkuus on ensiluokkaa. Kohteen sijainti voidaan määrittää niin ostoskeskuksen sisällä kuin maapallon toisella puolellakin”, kertoo Yepzon Oy:n perustaja Otto Linna.

Yepzon-sovellus iOS- ja android-laitteille
Yepzon-sovellus

Yepzon-paikannin välittää sijaintitietonsa älypuhelimeen.

Yepzonia käytetään älypuhelimeen ladattavalla Yepzon-sovelluksella, joka on saatavana Android- ja iOS-laitteille.

Yepzon Freedomin suositushinta on 149 euroa. Hintaan sisältyy viisi megatavua dataa, joka vastaa noin kuukauden aktiivista käyttöä. Viiden megatavun hinta on 4,95 euroa. Yepzon™ Freedom -turvalaite on saatavilla Yepzonin verkkokaupasta sekä hyvin varustelluista elektroniikkaliikkeistä.

Myös Elisa myy Elisa Yepzon -palvelupakettia, joka sisältää Yepzon Freedom -laitteen, säilytyspussin ja Elisa-liittymän eSIM-kortteineen. Palvelun aloitusmaksu on 79 euroa, jonka jälkeen kuukausimaksu on 6,90 euroa. Kuukausimaksu sisältää rajattoman määrän dataa kotimaassa ja EU:n alueella.

Ehkä sinua kiinnostaa...