Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


pny compact attaché 16 gt

Usb-muistit ovat yleistyneet niin, että niitä voi ostaa jo suurin piirtein ruokakaupastakin. Joukosta erottuakseen usb-muistin onkin oltava todella poikkeava, mitä PNY Compact Attachéesta ei oikein voi sanoa.

Hinta:

25,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

PNY Compact Attaché ei vie paljon tilaa, ja siihen on intergroitu suoja, joka voidaan liu’uttaa liittimen suojaksi silloin, kun muisti ei ole käytössä. Idea on hyvä, sillä liitin ei ole normaaliin tapaan metallia vaan hauraan tuntuista muovia.
Vaikka suoja estää liitintä vaurioitumasta iskuista, se on päästä avoin ja liittimeen pääsee pölyä ja roskaa. Lisäksi liukusuoja on ärsyttävä silloin, kun muistia yrittää asettaa tietokoneen usb-liitäntään, sillä sormet osuvat rungon sijaan helposti suojukseen, joka antaa periksi eikä liitin mene paikoilleen.
PNY Compact Attachéssa on tallennustilaa 16 gigatavua. Tiedostojärjestelmäksi on valittu FAT32. Tavalliseen tapaan laite­ohjainta ei tarvita. Muistin mukana ei myöskään seuraa minkäänlaisia salaus-, varmuuskopiointi- tai muita ohjelmia. Laite vain laitetaan liitäntään, ja se alkaa toimia.
Nopeustestissä muistin kirjoitusnopeudeksi saatiin 20 megatavua sekunnissa ja lukunopeudeksi peräti 36 megatavua sekunnissa. Etenkin lukunopeus oli vaikuttava. Se on itse asiassa yksi nopeimmista, joka usb 2.0 -standardin muistitesteissä on tullut vastaan. Tästä huolimatta PNY Compact Attachén hinta on liian kallis, sillä 16 gigatavun muistitikun voi halvimmillaan saada jopa alle 15 eurolla.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Kapasiteetti: 16 Gt
• Lukunopeus: 36 Mt/s
• Kirjoitusnopeus: 20 Mt/s
• Mitat: 4,5 x 1,9 x 0,8 cm

  • Nopeus

  • Materiaalit ja toteutus

  • Hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Nopea ja superkestävä muisti

Nopea ja superkestävä muisti

Corsairin vankka alumiinilieriö näyttää siltä kuin se olisi Bond-filmien rekvisiittaa: 007 voisi ripustaa sen kaulaansa roikkumaan mukana tulevalla ketjulla vaihtaessaan märkäpukuun. Corsairin muistin kotelo nimittäin kestää painetta aina 200 metrin syvyyteen saakka.

Lue lisää

Teratavun muistitikku

Teratavun muistitikku

Tehokäyttäjälle suunnattu, huikealla teratavun kapasiteetilla varustettu Kingstonin muistitikku on myös siirtonopeuksiltaan omaa luokkaansa.

Lue lisää

Lisänäyttö kätevästi usb-liitäntään

Lisänäyttö kätevästi usb-liitäntään

Usb-liitäntään kytkettävä näytönohjain on kätevä pienellä näytöllä varustetussa kannettavassa.

Lue lisää

Nyeste

Tallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

7 millissä 128 gigatavua

Adatan uuden usb-muistin paksuus on vain seitsemän millimetriä; silti nopeaan uutuustikkuun mahtuu dataa 128 gigatavua.

Lue lisää

Tehokasta ohjelmaa muistitikulle

Muistitikulle voidaan tallentaa tiedostojen lisäksi monenlaisia ohjelmia. Kerromme, kuinka kokoat matkalle mukaan työkalu­paketin, joka toimii missä tahansa Windows-tietokoneessa.

Lue lisää