Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kaiva tiedosto esiin

Etkö tahdo löytää tiedostojasi Windowsin syvyyksistä – tai palauttaako tiedostohaku liian monta osumaa? Kokeile kätevää hakuapuria, jonka avulla saat tehtyä täsmällisiä hakuja ja löydät hakemasi tiedoston entistä helpommin.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Microsoft esitteli Windows Vistan ja sittemmin myös Windows 7:n yhteydessä indeksointia käyttävän hakutoiminnon. Se antaa osumalistan salamannopeasti ja osumia tulee listaan jo, kun kirjoitat hakusanaa hakukenttään.

Muuten hyvässä toiminnossa on kuitenkin joitain puutteita. Moni käyttäjä kaipaa mahdollisuutta tarkentaa hakuja, sillä turhan usein tulokseksi tulee loputon lista tiedostoja, joita joutuu sitten seulomaan edelleen.

Hakua rajoittamalla saa vähemmän ja tarkkoja osumia, jotka vastaavat hyvin hakukriteerejä – ja juuri tässä hakutyökalu Search My Files kunnostautuu.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tallenna tieto tikulle

VIPVIPTallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

Pikkuriikkinen muistitikku

Pikkuriikkinen muistitikku

Verbatimin Micro Usb Drive -usb-muisti on hyvä esimerkki siitä, että pienuus ei ole aina tavoittelemisen arvoista.

Lue lisää

Varma usb-muisti

Varma usb-muisti

TDK:n usb-muisti voi näyttää hämäävästi alumiinipinnoitteiselta, mutta kotelo on silti muovia.

Lue lisää

Nyeste

Tallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

7 millissä 128 gigatavua

Adatan uuden usb-muistin paksuus on vain seitsemän millimetriä; silti nopeaan uutuustikkuun mahtuu dataa 128 gigatavua.

Lue lisää

Tehokasta ohjelmaa muistitikulle

Muistitikulle voidaan tallentaa tiedostojen lisäksi monenlaisia ohjelmia. Kerromme, kuinka kokoat matkalle mukaan työkalu­paketin, joka toimii missä tahansa Windows-tietokoneessa.

Lue lisää