Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


3D rynnii olohuoneisiin

Tutkimuksen mukaan vain seitsemän prosenttia suomalaisista on kokenut 3d-tv:n. 44 prosenttia suomalaisista on kuitenkin kiinnostunut näkemään 3d-sisältöä omasta kotitelevisiostaan.

Samsungin teettämä TNS Gallupin pohjoismainen tutkimus osoittaa, että 3d-televisiot kiinnostavat Suomessa. Tutkimuksen mukaan vain seitsemän prosenttia suomalaisista on kokenut 3d-tv:n. 44 prosenttia suomalaisista on kuitenkin kiinnostunut näkemään 3d-sisältöä omasta kotitelevisiostaan. Eniten halutaan katsoa 3d-elokuvia ja -luonto-ohjelmia.

Vaikka kolmiulotteinen viihde on vielä melko uusi ilmiö olohuoneessa, 3d-television hankinta kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän. Samsungin teettämän tutkimuksen mukaan noin joka neljäs on kiinnostunut ostamaan television, joka tukee uutta tekniikkaa.

Koska 3d on vahvasti tulossa myös olohuoneisiin, Samsung esittelee Smart TV -televisioihin sovelluksen, joka tuo uutta 3d-sisältöä katsojien ulottuville. Uusi Explore 3D -sovellus tarjoaa katsojille tilaisuuden tutustua uuden tekniikan viihdetarjontaan ja mahdollisuuksiin. Tarjolla on muun muassa 3d-muodossa olevia dokumenttiohjelmia, elokuvatrailereita ja musiikkivideoita.

Explore 3D toimii kuin tavallinen älypuhelinsovellus, erona on vain se, että se ladataan televisioon.

Viime vuonna Samsung lanseerasi maailman ensimmäiset 3d-led-televisiot, ja tänä keväänä Samsung toi markkinoille uudet Smart TV -mallit, joilla voi muun muassa surffata netissä ja katsoa televisiota samanaikaisesti. Smart TV -laitteisiin voi ladata sovelluksia, kuten HS.fi-uutispalvelun ja SF Anytime -videovuokrauspalvelun. Laitteilla voi myös etsiä ja toistaa musiikkia, videota ja valokuvia kaikista kotiverkon laitteista.

3d-televisioviihteen nauttimiseen tarvitaan 3d-tekniikkaa tukeva televisiovastaanotin sekä 3d-lasit. Syksyllä 2011 Explore 3D -sovellus saapuu myös Samsungin vuoden 2010 3d-yhteensopiviin televisiomalleihin, joissa on Internet@TV-alusta.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
VR-huippu HTC Vive

VR-huippu HTC Vive

HTC Vive -virtuaalilasit tarjoavat edistynyttä vr-tekniikkaa.

Lue lisää

Villit VR-lasit

Villit VR-lasit

Oculus Rift -virtuaalilaseilla astut uskottavaan keinomaailmaan.

Lue lisää

3d-televisio

3d-televisio

Samsungin 3d-televisio pystyy kilpailemaan elokuvateattereiden kanssa niin sanotun active shutter -tekniikan avulla, sillä mukana tulevat 3d-lasit sulkevat automaattisesti oikean ja vasemman silmän niin nopeasti, että kumpikin silmä näkee oman kuvansa

Lue lisää

Nyeste

Testit: Philips Gioco 278G4 3D

Laadukas ja tyylikäs näyttö, jota voi suositella, jos laitteen lisätoiminnoille on käyttöä.

Lue lisää

Uutta syvyyttä työpöydälle

Kolmiulotteisista elokuvaelämyksistä voi nauttia myös pöytätietokoneen näytöltä. Selvitimme, kuinka hyvin uuden ulottuvuudet paneelit sopivat yleiskäyttöön.

Lue lisää

Loistava leffa-pc

Dell XPS 17 on erittäin iso kannettava tai pikemminkin siirreltävä tietokone. Sen 3,5 kilon painoa selittää muun muassa 17 tuuman näyttö, iso näppäimistö, jossa on erillinen numeronäppäimistö, tehokas GeForce GT 550M -näytönohjain ja laadukkaat JBL:n kaiuttimet.

Lue lisää