Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tiedostot pilveen turvallisesti

Elisan ja F-Securen kehittämään tietoturvalliseen Saunalahti Pilvilinna -palveluun voi tallentaa valokuvia, tärkeitä dokumentteja, videoita ja musiikkia.

Saunalahti Pilvilinna on kuluttajille suunnattu täysin kotimainen tiedostojen tallentamiseen tarkoitettu pilvipalvelu. Se on kehitetty Elisan ja F-Securen yhteistyönä.

”Halusimme tuoda suomalaisten ulottuville palvelun, jossa valokuvat ja muut tärkeät dokumentit ovat tallessa turvallisessa ja luotettavassa paikassa. Tämä on jatkoa Elisan ja F-Securen hyvälle yhteistyölle”, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Matias Castrén.


Saunalahti Pilvilinna -palvelu on helppo ja vaivaton käyttää. Palvelu ei ole sidottu mihinkään tiettyyn käyttöjärjestelmään tai laitevalmistajaan vaan sitä voi käyttää yleisimmillä älypuhelimilla sekä kaikilla tietokoneilla ja tableteilla. Halutessaan käyttäjä voi asettaa esimerkiksi puhelimellaan ottamansa valokuvat tallentumaan palveluun automaattisesti. Tallennettuja kuvia ja dokumentteja voi helposti jakaa sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa.

Elisa ja F-Secure ovat halunneet taata palvelun turvallisuuden. Saunalahti Pilvilinnaan ladattavat kuvat ja tiedostot siirretään laitteiden välillä aina salattuina, ja ne tarkistetaan haittaohjelmien ja virusten varalta. Palveluun ladattujen kuvien oikeudet pysyvät aina käyttäjällä.


”Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota yhdessä Elisan kanssa asiakkaille turvallisia pilvipalveluita. Henkilökohtaisilla pilvipalveluilla on yhä keskeisempi asema operaattoreiden palvelustrategioissa. Elisan asiakkaat pääsevät nauttimaan kotimaisesta ja markkinoiden parhaasta sisältöpalvelusta”, jonka suojana on huippuluokan tietoturva, sanoo myyntipäällikkö Jussi Koskinen F-Securelta.

Saunalahti Pilvilinna -palvelussa on tallennustilaa jopa 500 Gt eli noin 100 000 digikuvan verran (viiden megatavun kuvakoolla laskettuna). Palvelun kuukausimaksu määräytyy käyttäjän tarvitseman tallennustilan mukaisesti. Huokein vaihtoehto, 20 gigatavun tallennustila, maksaa 2,90 euroa kuukaudessa.VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Varo nettiansoja

Varo nettiansoja

Nettiin pätee, että jos joku kuulostaa liian hyvältä, niin kyseessä on huijaus.

Lue lisää

Näe Yle Areena ulkomailla

Näe Yle Areena ulkomailla

F-Securen Freedomen avulla voit katsoa kotimaan tv-palveluita ulkomailla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Virustutka puhelimeen

VIPVIPVirustutka puhelimeen

Myös puhelin ja taulutietokone kannattaa suojata virustorjuntaohjelmalla.

Lue lisää

Nyeste

Haitakkeita piisaa

550 miljoonaa ilkiötä väijyy verkossa.

Lue lisää

Ilkeä haitake väijyi 5 vuotta

Ilkeä Sauron-vakoiluohjelma on piileskellyt tietokoneissa viisi vuotta.

Lue lisää

Porukalla haitake kuriin

Europoliisi ja tietoturvaspesialistit iskevät kyberrikollisten kimppuun.

Lue lisää