Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sovellus yhdistää perheen

F-Securen Lokki on perheille suunniteltu ilmainen sovellus, joka yhdistää koulutaipaleensa aloittaneet lapset ja heidän vanhempansa paikannustekniikan avulla.

F-Securen Lokki pitää perheen jäsenet ajan tasalla ja kertoo, missä kukin milläkin hetkellä on.


F-Securen hiljattain teettämän tutkimuksen mukaan 62 prosenttia puheluista ja viesteistä lapsien ja vanhempien välillä liittyy sijaintiin, ja vanhempien välisestä kommunikaatiosta 75 prosenttia liikkuu saman aihepiirin ympärillä.

Yli puolet lapsista kertoo sijaintinsa vanhemmilleen vähintään kerran päivässä, joko soittamalla tai viestein. Lisäksi 73 prosenttia vanhemmista haluaisi paikantaa lapsensa näiden käyttämien mobiililaitteiden kautta. Tutkimuksessa kävi myös ilmi, että 66 prosenttia lapsista haluaisi nähdä ystäviensä sijainnin puhelimellaan ja 55 prosenttia haluaisi myös tietää, missä heidän vanhempansa ovat menossa.

F-Securen uusi sovellus, Lokki, pitää perheenjäsenet vaivattomasti yhteydessä koko päivän ja tuo uuden näkökulman sijaintipohjaisiin sovelluksiin. Lokki asettaa käyttäjälle tärkeät ihmiset etusijalle ja näyttää perheen yhteiset paikat, jotka he ovat määritelleet sovellukseen.

“Kun vanhemmat haluavat tietää missä heidän lapsensa ovat, kyse ei useinkaan ole liikkuvista pisteistä kartalla vaan siitä, että he haluavat tietää ovatko lapset oikeassa paikassa oikeaan aikaan, koulussa, kavereidensa luona vai kirjastossa”, sanoo F-Securen Lokki-tuoteprojektin vetäjä Harri Kiljander.

”Kukaan ei halua tuntea vakoilevia silmiä selässään ja hyvin harva haluaa jatkuvasti seurata läheistensä liikkumista. Lokki eroaakin kilpailijoistaan ja mahdollistaa myös alle 13-vuotiaiden käyttäjien kirjautumisen.”

Kuva: F-Secure.

Lokki on turvallinen sovellus, joka helpottaa perheenjäsenten välistä kommunikointia. Käyttäjät kutsuvat sovellukseen perheensä jäsenet ja voivat päättää, jakavatko he sijaintinsa muille perheenjäsenille. Sovelluksen avulla perheenjäsenten välinen kommunikointi on turvallista ja helppoa myös perheen pienimmille.

Lähiviikkoina Lokkiin on tulossa mahdollisuus kutsua mukaan myös lähimmät ystävät ja sovelluksella voi lähettää salaisia viestejä käyttäjien kesken. Lokin tuotekehitystiimi kuulee mielellään palautetta käyttäjiltä ja ehdotuksia uusiksi toiminnoiksi.

Lokki on luonnollinen jatke F-Securen 25 vuoden kokemukseen tietoturvatuotteiden kehittämisessä. Se auttaa perheitä pitämään yhteyttä mobiililaitteilla turvallisessa ympäristössä ja varmistaa mielenrauhan niin lapsille kuin vanhemmillekin.

F-Secure Lokki on nyt saatavilla Android 4.X –käyttöjärjestelmälle ja iOS-käyttöjärjestelmälle.Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Varo nettiansoja

Varo nettiansoja

Nettiin pätee, että jos joku kuulostaa liian hyvältä, niin kyseessä on huijaus.

Lue lisää

Juurihoitoa virustutkalla

Juurihoitoa virustutkalla

F-Securen ilmainen Online Scanner -työkalu on aikaisempaa tehokkaampi ja poistaa myös rootkit-ohjelmat, joista on tavallisesti hankala päästä eroon.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tietoturvaohjelmat vertailussa

VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Nyeste

Haitakkeita piisaa

550 miljoonaa ilkiötä väijyy verkossa.

Lue lisää

Ilkeä haitake väijyi 5 vuotta

Ilkeä Sauron-vakoiluohjelma on piileskellyt tietokoneissa viisi vuotta.

Lue lisää

Porukalla haitake kuriin

Europoliisi ja tietoturvaspesialistit iskevät kyberrikollisten kimppuun.

Lue lisää