Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Norton tarjoaa juhlavuoden kunniaksi henkivartijan turvaa

Verkossa haluamme suojella henkilökohtaisia tietojamme, valokuviamme, videoitamme sekä identiteettiämme, mutta mitä haluaisit suojella kaikkein eniten verkon ulkopuolella – ulkona leikkiviä lapsiasi, lemmikkiäsi, autoasi tai ehkä kukkapenkkiäsi? Norton juhlistaa 30-vuotista taivaltaan tuomalla turvallisuuden tunnetta myös verkon ulkopuoliseen elämään. Juhlakilpailun kolme onnekasta voittajaa saavat tietää miltä tuntuu kun on oma henkivartija.

Nortonin kilpailussa voi voittaa käyttöönsä henkivartijaa esittävän näyttelijän joko omaksi turvaksi tai itselle kaikkein rakkainta asiaa suojaamaan.

Joka vuosi sadat miljoonat tietokoneiden käyttäjät joutuvat verkkorikollisuuden uhriksi, mutta nykyään uhka kohdistuu yhä useammin matkapuhelimiin. Norton Cybercrime Reportin mukaan verkkorikollisuus maksoi viime vuonna uhreilleen kaikkiaan 307 miljardia euroa, kun mukaan lasketaan rahalliset menetykset sekä verkkorikollisuuden selvittelyyn kuluva aika. Symantecin ISTR-uhkaraportti (Internet Security Threat Report) kertoi matkapuhelinten haavoittuvuuksien lisääntyneen 93 prosentilla vuoden 2011 aikana.

Harva on pysähtynyt miettimään miten monilla tavoin Norton ja muut tietoturvayritykset todella suojaavat ihmisiä verkossa. Tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen asennetun virusturvan suoja on useimmille käyttäjille näkymätön.

30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Norton tarjoaa tietokoneiden käyttäjille mahdollisuuden tuntea olonsa turvatuksi myös digitaalisen maailman ulkopuolella. Norton on käynnistänyt Facebook-kilpailun, jossa voi voittaa käyttöönsä henkivartijaa esittävän näyttelijän joko omaksi turvaksi tai itselle kaikkein rakkainta asiaa suojaamaan.

Kilpailuun voi osallistua kertomalla Nortonin Facebook-sivulla perustelut henkivartijan tarpeelle, ja muut Facebookin käyttäjät äänestävät perustelujen joukosta kaikkein vakuuttavimpia vetoomuksia. Kymmenen perusteluillaan eniten ääniä keränneen osallistujan joukosta muun muassa Nortonin tietoturva-asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee kolme voittajaa, joilla vaikuttaa olevan eniten tarvetta ”henkivartijalle”.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Varo nettiansoja

Varo nettiansoja

Nettiin pätee, että jos joku kuulostaa liian hyvältä, niin kyseessä on huijaus.

Lue lisää

Juurihoitoa virustutkalla

Juurihoitoa virustutkalla

F-Securen ilmainen Online Scanner -työkalu on aikaisempaa tehokkaampi ja poistaa myös rootkit-ohjelmat, joista on tavallisesti hankala päästä eroon.

Lue lisää

Näe Yle Areena ulkomailla

Näe Yle Areena ulkomailla

F-Securen Freedomen avulla voit katsoa kotimaan tv-palveluita ulkomailla.

Lue lisää

Nyeste

Haitakkeita piisaa

550 miljoonaa ilkiötä väijyy verkossa.

Lue lisää

Ilkeä haitake väijyi 5 vuotta

Ilkeä Sauron-vakoiluohjelma on piileskellyt tietokoneissa viisi vuotta.

Lue lisää

Porukalla haitake kuriin

Europoliisi ja tietoturvaspesialistit iskevät kyberrikollisten kimppuun.

Lue lisää