Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tarkista Facebook-tilisi tietosuoja

Henkilökohtaisten asetusten tarkistaminen on nyt entistä helpompaa Facebookissa. Palvelussa on julkaistu työkalu, jolla voi helposti ja nopeasti muuttaa yksityisyysasetuksiaan.

Henkilökohtaisten asetusten tarkistaminen on nyt entistä helpompaa Facebookissa. Palvelussa on julkaistu työkalu, jolla voi helposti ja nopeasti muuttaa yksityisyysasetuksiaan.

Nyt ei enää tarvitse tuskailla ja kahlata valikoissa, kun haluaa muuttaa tai tarkistaa Facebook-tilinsä yksityisyysasetuksia. Palveluun on lisätty työkalu, jolla on helppo tarkistaa, että omat henkilökohtaiset tiedot ovat juuri niin julkisia kuin niiden haluaa olevan.

Tietosuojatarkastus
Uuden toiminnon nimi on ”Tietosuojatarkastus” ja sen saa esiin valitsemalla riippulukkokuvakkeen, joka on valikkorivillä maapallokuvakkeen vieressä. Valitsemalla Facebookin dinosaurusmaskotilla varustetun tarkastuksen käyttäjä voi kolmessa vaiheessa määritellä haluamansa asetukset.

Kuka näkee julkaisusi?
Ensimmäisessä vaiheessa määritellään, ketkä näkevät jatkossa julkaisusi. toisessa vaiheessa esiin tulee luettelo Facebook-tiliisi yhdistetyistä sovelluksista ja voit määritellä esimerkiksi, ketkä näkevät, mitä kuuntelet Spotify-palvelun kautta. Viimeisessä kolmannessa vaiheessa voit tarkistaa profiilitietosi, kuten yhteys- ja koulutustiedot ja sen, kenelle niitä jaat. Lopuksi voit vahvistaa muutokset.

Tarkastustyökalu ei kuitenkaan välttämättä näytä kaikkia henkilökohtaisia tietojasi. Siksi tiedot on hyvä käydä vielä erikseen tarkistamassa oman profiilin tiedoista.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Siirrä cd-levysi kiintolevylle

VIPVIPSiirrä cd-levysi kiintolevylle

Levyjen ja asemien kanssa ei ole pakko temppuilla, vaikka cd-levyn tiedostot olisivat tarpeen. Sisällön voi siirtää koneeseen niin, että siihen pääsee heti käsiksi.

Lue lisää

Käytä Facebookia turvallisesti

Käytä Facebookia turvallisesti

Verkossa toimivat rikolliset käyttävät jo nyt hyväkseen sosiaalisia nettipalveluja, ja rikosten määrä kasvaa edelleen tulevaisuudessa. Erityisesti Facebook on oman menestyksensä uhri.

Lue lisää

Käytä vahvaa salasanaa

Käytä vahvaa salasanaa

Näillä vinkeillä luot salasanan, jonka murtamiseen menisi 180 365 000 vuotta.

Lue lisää

Nyeste

Haitakkeita piisaa

550 miljoonaa ilkiötä väijyy verkossa.

Lue lisää

Ilkeä haitake väijyi 5 vuotta

Ilkeä Sauron-vakoiluohjelma on piileskellyt tietokoneissa viisi vuotta.

Lue lisää

Porukalla haitake kuriin

Europoliisi ja tietoturvaspesialistit iskevät kyberrikollisten kimppuun.

Lue lisää