Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kierrä huijaripalveluiden tilausansat kaukaa

Epämääräisiä tarjouksia uskomattoman halvoista elokuvapalveluista liikkuu taas verkossa. Liian hyvät tarjoukset ovat usein tilausansoja.

Verkossa liikkuu aika ajoin mainoksia elokuvapalvelusta, joka tarjoaa katseltavaa ilmaiseksi. Esimerkiksi Cinematrix-nimisen palvelun mainoksia pyöri keväällä muun muassa Facebookissa ja huijausartikkeli löytyy edelleen verkosta. KotiMikro kirjoitti aiheesta kesäkuussa, lue uutinen täältä.

Varo tilausansaa
Liian hyvä tarjous on useimmiten tilausansa. Käyttäjä houkutellaan mainoksen sisältämällä valheellisella tiedolla tilaamaan palvelun, jonka hinnoittelusta tai sisällöstä ei saa missään vaiheessa todenmukaista kuvaa. Yllä olevassa esimerkissä on tyypillinen kaava: Ilmaisuus tarkoittaa tietyn ajan kokeilujaksoa, jonka jälkeen hinta on huomattavasti suurempi kuin suoratoistopalveluissa yleensä. Lisäksi palvelun valikoimaa ei pysty tutkimaan antamatta luottokorttitietojaan.

Vaikea perua
Jos palvelun käyttäjäksi rekisteröityy, niin tilauksen peruminen saattaa olla todella hankalaa. Epämääräisillä suoratoistopalveluilla ei ole suomenkielistä asiakaspalvelua ja jopa lisätietojen saaminen palvelusta edellyttää luottokorttitietojen kertomista. Jos palvelun sivuilta ei löydy normaaleja yhteystietoja, niin selain kannattaa suunnata muualle.


Onneksi esimerkiksi Chrome-selain torppaa huijauspalvelun automaattisesti.Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Hanki edullinen tietokone

Hanki edullinen tietokone

Uudesta tietokoneesta ei tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi. Peruskäyttöön riittävän tietokoneen saa jo noin 300 eurolla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vertailussa kannettavat tietokoneet

VIPVIPVertailussa kannettavat tietokoneet

Kannettavan ostajalla riittää valinnanvaraa. KotiMikro kokosi Pohjolan suurimpaan vertailuun kuusitoista tarjokasta, joiden joukosta voit löytää kohtuuhintaisen ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan sylimikron.

Lue lisää

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Voit lukea uusimman Kotimikro -lehden ja monia muita lehtiä digitaalisella WYPE-sovelluksella - niin sinulla on aina mukavaa luettavaa!

Lue lisää

Nyeste

Hanki edullinen tietokone

Uudesta tietokoneesta ei tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi. Peruskäyttöön riittävän tietokoneen saa jo noin 300 eurolla.

Lue lisää

Klassikkokone huoltohommissa

Puolalaisverstaalla käytetään Commodore 64 -tietokonetta.

Lue lisää

Varo tilausansaa

Epämääräisiä tarjouksia tolkuttoman halvoista leffapalveluista liikkuu taas verkossa.

Lue lisää