Hanki edullinen tietokone ja säästä

Rahalle vastinetta. Katso tämän hetken parhaat tarjoukset.

© Shutterstock

Tämän hetken 3 hyvää tietokonetarjousta

Keräämme jatkuvasti ajankohtaisia edullisia tarjouksia tietokoneista. Tässä on kolme tietokonetta, joiden hinta-laatusuhde on juuri nyt kohdallaan.

tiistai 7. marraskuuta 2017 teksti Steffen Nielsen

Valmistajat uudistavat laitemallejaan niin tiuhaan tahtiin, että tuoreenkin kannettavan tietokoneen hintakäyrä voi sahata ylös ja alas moneen kertaan parin kuukauden sisään.

Uusimmassa KotiMikrossa kerrotaan, kuinka tarjouksia tarkkailemalla voi säästää uuden laitteen hinnassa jopa kymmeniä prosentteja.

Edullinen tietokone juuri nyt

Seuloimme verkkokauppojen tarjontaa ja perkasimme laajasta joukosta kolme tietokonetta, joiden hinta-laatusuhde on juuri nyt kohdallaan.

Hinnat on kerätty 1. marraskuuta 2017. Hinta- ja saatavuustiedot ovat sen jälkeen voineet muuttua.

Kevyt ja puhdikas peruskannettava

Lenovo V510

Tämä hyvin varusteltu 14-tuumainen Lenovon kannettava oli pitkään yli 500 euroa ja pahimmillaan lähes 600 euroa, kunnes nyt hinta on pysynyt siedettävissä lukemissa jo jonkin aikaa. Laitetta myy verkossa tusinan verran kauppoja keskihinnan ollessa 550 euroa.

Lenovo V510 -mallissa on Intel Core i3 -suoritin, 4 gigatavua muistia ja 128 gigatavun ssd-asema. Painoa on vain 1,65 kiloa.

Huokein tarjous löytyi Synigolta, jossa laite maksaa 476 euroa.

Katso Synigon tarjous

Lenovo V510 on kevyt ja ketterä läppäri

Noin 400 euron hintainen Lenovo on näppärä laite, joka kulkee helposti mukana.

© Lenovo

Ponteva pöytäkone pelaajalle

Acer Aspire GX-781

Järeät pelikentille kelpaavat pöytäkoneet maksavat helposti vähintään yli tuhat euroa. Tämä Acerin GX-781-malli löytyi Cdon.comista 949 eurolla.

Katso Cdon.comin tarjous

Acer Aspire GX-781 on tehokas pelitietokone

Tämä suorituskykyinen ja hyvin varusteltu Acer Aspire GX-781 -pelitietokone ei kaihda raskaitakaan töitä ja tarjoaa väsymätöntä bittilihasta pelikentille.

© Acer

Tutkintovalmis läppäri kokelaalle

Asus Zenbook 3 UX390UA

Alle kilon painoinen Asus on todellinen opiskelijan työjuhta. Laite on varastettu tehokkailla ja ajanmukaisilla komponenteilla. Kaiken hyvän lisäksi Asus on testatusti yhteensopiva sähköisessä ylioppilaskokeessa käytettävän käyttöjärjestelmän kanssa.

Ja totta kai Zenbookilla viihdekin toimii. Yksityisyys säilyy sormenjälkilukijan ansiosta.

Laitteen keskihinta on noin 1 500 euroa. Edullisin tarjous, 1 099 euroa, löytyi Verkkokauppa.comista.

Katso Verkkokauppa.comin tarjous

Asus Zenbook 3 on todellinen työjuhta

Asus Zenbook 3 on huippuohut ultrakannettava, joka tekee mukisematta, mitä käsketään.

© Asus

Säästä tietokoneen hinnassa jopa 25 prosenttia

Juuri ilmestyneessä KotiMikron numerossa 17/2017 neuvotaan, kuinka tarjouksia tarkkailemalla voi säästää uuden laitteen hinnassa jopa neljänneksen.

Saat myös vinkkejä, kuinka voit tarkistaa, onko hinta oikeasti edullinen ja kuinka vältät maksamasta turhasta.

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea osto-opasta verkossa Wype-palvelussa. Saat luettavaksi 10 viimeisintä KotiMikron numeroa.

> Saat 4 KotiMikroa ja Miracast-sovittimen, jonka avulla peilaat tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näytön televisioosi. Maksat vain 21,90 euroa – säästät 17,90 euroa

Tilaajana voit lisäksi ladata turvallisesti ohjelmia ja muuta sisältöä KotiMikron Etunurkka-latauspalvelusta, jossa on saatavana muun muassa yli 300 ohjelmaa, video-oppaita, fontteja, työpöydän taustakuvia, ja vaiheittaisia opastuksia ohjelmien käyttöön. Etunurkasta löydät myös nämä 10 tehokasta ohjelmaa tietokoneen suojaksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...