Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kannettava voimanpesä

Toshiban tähän mennessä tehokkain peli- ja multimediakäyttöön suunniteltu kannettava tietokone, Qosmio X870, on vaativan käyttäjän voimanpesä, joka tarjoaa tyylikkäissä kuorissa uudet grafiikka- ja äänentoisto-ominaisuudet.

Qosmio X870:ssa on Intel-suorittimet ja 16 gigatavun muisti, jotka huolehtivat usean samanaikaisen sovelluksen tehokkaasta toiminnasta. Vaativimpienkin pelien luvataan pyörivän vaivattomasti.

Nvidia GeForce GTX 670M -grafiikkasuorittimet ja 17,3 tuuman (43,9 cm) TruBrite 3d -näyttö vastaavat pelien ja elokuvien teräväpiirtokuvasta, visuaalisista yksityiskohdista ja 3D-ominaisuuksista. Led-taustavalaistu näyttö käyttää Toshiban Resolution+-teknologiaa, jolla tuotetaan blu-ray-, dvd-, verkko- ja muun sisällön huipputarkka kuva, vahvat värit ja terävä kontrasti. Näytön 5 millisekunnin vasteaika lähestulkoon poistaa näyttöviiveen ja parantaa pelikokemusta. 120 hertsin virkistystaajuus eliminoi kuvan välkkymisen, mikä ilahduttaa etenkin nopearytmisten pelien pelaajia.

Qosmio X870:ssa on yhdysrakenteinen blu-ray-asema. Kannettavan voi kytkeä hdmi-liitännällä 3d-televisioon, jolloin 3d-pelien pelaaminen onnistuu isollakin porukalla ja 3d-elokuvia voi katsella suurelta näytöltä. Laite muuntaa tavallisen dvd-sisällön 2d-muodosta 3d-muotoon.

Laitteessa on neljä Harman Kardon -kaiutinta, joissa on hyödynnetty SRS Premium Sound 3D -sovellusta ja Slip Stream -teknologiaa. Peli-, elokuva- tai musiikkikokemusta säestää dynaaminen ääni, jolle luvataan jopa täydellä volyymilla särötön basso.

Qosmio X870:ssä on jopa teratavu kiintolevytilaa vaativaan multimediakäyttöön. Laitteeseen saa myös yhdistelmän, jossa on kiintolevytilantilan rinnalla ssd-asema, joka järjestelmäasemana nopeuttaa lataamista ja käynnistystä ja parantaa suorituskykyä entisestään. Laitteeseen saa myös tallentavan blu-ray-aseman, jolla voi tehdä esimerkiksi varmuuskopiot.

Laitteessa on peräti neljä usb 3.0 -liitäntää. Verkkoliitäntöinä on gigabitin ethernet ja wlan (802.11 b/g/n). Intel Wireless Displayn avulla kannettavan voi liittää yhteensopivaan televisioon langattomasti.

Qosmio X870:ssä on tumma alumiinikuori ja punaiset reunakoristeet. Näppäimistön punainen taustavalo parantaa laitteen käytettävyyttä heikosti valaistuissa tiloissa.

Toshiba Qosmio X870 tulee Suomessa myyntiin vuoden 2012 toisen neljänneksen aikana.


Qosmio X870:n ominaisuuksia
• Uusimmat Intel-suorittimet
• Uuden sukupolven NVIDIA GeForce® GTX 670M -grafiikkasuorittimet
• 43,9 cm:n (17.3”) TruBrite HD+ -näyttö, jossa on led-taustavalo (1 600 x 900 pikseliä, kuvasuhde 16:9, 5 millisekunnin vasteaika)
• 750 Gt:n kovalevy tai ssd-hybridioptio (64 Gt:n ssd + 1 Tt:n kiintolevy)
• Lisäoptiona blu-ray rom tai tallentava blu-ray-asema
• Resolution+-teknologia
• Neljä usb 3.0 -liitäntää, joista kahdessa Sleep-and-Charge usb
• Hdmi, rgb-liitettävyys
• Gigabit ethernet
• Intel Wireless Display
• Bluetooth 4.0
• Kuulokeportti & mikrofoniportti, jossa Sleep-and-Music-ominaisuus
• Full hd -nettikamera ja kasvojentunnistus
• Näppäimissä punainen taustavalo
• Suuri ohjauslevy ja monikosketusohjaus
• Harman Kardon -stereokaiuttimet, joissa Slip Stream -teknologia ja SRS Premium Sound 3D

Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vertailussa kannettavat tietokoneet

VIPVIPVertailussa kannettavat tietokoneet

Kannettavan ostajalla riittää valinnanvaraa. KotiMikro kokosi Pohjolan suurimpaan vertailuun kuusitoista tarjokasta, joiden joukosta voit löytää kohtuuhintaisen ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan sylimikron.

Lue lisää

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Voit lukea uusimman Kotimikro -lehden ja monia muita lehtiä digitaalisella WYPE-sovelluksella - niin sinulla on aina mukavaa luettavaa!

Lue lisää

Kannettava kouluun

Kannettava kouluun

Poimimme syksyn valikoimasta kolme vaihtoehtoa opiskelijan kannettavaksi tietokoneeksi.

Lue lisää

Nyeste

Pöpöt pois

Puhdista tietokone, niin bakteerit eivät viihdy siinä.

Lue lisää

Vertailussa kannettavat tietokoneet

Kannettavan ostajalla riittää valinnanvaraa. KotiMikro kokosi Pohjolan suurimpaan vertailuun kuusitoista tarjokasta, joiden joukosta voit löytää kohtuuhintaisen ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan sylimikron.

Lue lisää

Kannettava kouluun

Poimimme syksyn valikoimasta kolme vaihtoehtoa opiskelijan kannettavaksi tietokoneeksi.

Lue lisää