HP Chromebook 11 G4

Opiskelijaelämää kestävä Chromebook

HP Chromebook 11 G4 Education Edition on opiskelijoiden ja opettajien tarpeisiin suunniteltu Chromebook-tietokone.

perjantai 29. tammikuuta 2016

HP Chromebook 11 G4 Education Edition (EE) -tietokone on suunniteltu erityisesti vaativaa opiskelijakäyttöä ajatellen.

Ainoastaan 20 millimetriä paksu ja vain 1,2 kiloa painava tuulettimeton HP Chromebook 11 G4 EE on ohuin opiskelijakäyttöön tarkoitettu Chromebook, joka on suunniteltu kestämään MIL-STD-testauksen vaatimukset.

Kumista ruiskuvalettujen kulmavahvikkeiden kaltaisten kestävyyttä parantavien yksityiskohtien ansiosta laite läpäisee HP:n pudotustestin 70 cm:n korkeudelta.

Roiskeveden kestävä näppäimistö auttaa suojaamaan Chromebookia läikkyviltä nesteiltä. Laitteen käytännöllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 180 asteen sarana, jonka ansiosta tietokoneen voi levittää täysin auki yhteiskäytön helpottamiseksi.

Tietokone on saatavilla myös vaihtoehtoisesti ips-näytöllä, jonka laaja katselukulma sopii tietyn projektin parissa yhdessä työskenteleville opiskelijoille. Kannettavassa on myös yhdysrakenteinen taustamelun vaimennus, joka on kehitetty opiskelussa käytettäviä Google Hangouts -ryhmiä ajatellen.

Intel Celeron -suorittimella varustetun, vahvistetun Chromebookin 9,5 tunnin akunkesto riittää vähän pitempäänkin koulupäivään. Yhteydet hoituvat yhdysrakenteisella 3g/4g-mobiililaajakaistalla.

Lisävarusteena saatavan Chrome Management Consolen avulla opettajat ja hallintohenkilöstö voivat hallita yhden verkkokäyttöliittymän kautta tuhansien Chromebook-tietokoneiden käytäntöjä, sovelluksia ja käyttöjärjestelmäpäivityksiä.

HP Chromebook 11 G4 EE tulee myyntiin helmikuussa. Hinnat alkavat 229 eurosta.