Edullinen-pc

Hanki edullinen tietokone

Uudesta tietokoneesta ei tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi. Peruskäyttöön riittävän tietokoneen saa jo noin 300 eurolla.

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Peruskäyttöön tarkoitetut tietokoneet ovat nykyisin niin suorituskykyisiä, että edullinenkin vaihtoehto riittää päivittäisiin normaaleihin tietokonetehtäviin.

Jo noin 300 eurolla saa kotikäyttöön riittävän perusmallin. Tällä hinnalla ei luonnollisesti saa mitään tehohirmua, mutta perusmallillakin hoituvat jo useimmat kotikäyttäjän tarvitsemat ja harrastamat tietokonetoimet.

Kannettavia ja pöytäkoneita on samassa hintaluokassa, mutta pöytäkone tulee sikäli kalliimmaksi, että sen kaveriksi tarvitaan vielä näyttö, joka ei tässä hintaluokassa kuulu kokoonpanoon. Näppäimistö ja hiiri puolestaan usein ovat mukana. Kannettavassa nämä kaikki ovat kiinteitä oheislaitteita.

Kannettava on pöytäkonetta kätevämpi muun muassa liikuteltavuutensa ansiosta. Pöytäkone on puolestaan helpommin päivitettävissä.

Alla olevista linkeistä pääsee tarkastelemaan esimerkkejä edullisista, perustason kotitietokoneista. Linkit avautuvat uuteen välilehteen:

Edullinen kannettava

Ehkä sinua kiinnostaa...