Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Dell Studio XPS 8100

Dell Studio XPS 8100 kuuluu henkilökohtaisesti räätälöitäviin tietokoneisiin, joihin Dell on erikoistunut. Ideana on, että ostaja valitsee perusmalliin haluamansa komponentit ja oheislaitteet.

Hinta:

799,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

XPS 8100 -sarjan malleissa on Intelin kaksiytiminen suoritin. Muistia, kiintolevyjä ja näytönohjaimia on tarjolla laaja valikoima. Testatussa mallissa on kolmen gigahertsin suoritin, neljä gigatavua muistia, teratavun kiintolevy ja Radeon HD 5670 -näytönohjain. Näppäimistö ja hiiri tulevat laitteen mukana, ja 7.1-monikanavaääni on vakiona. Dellin koneella on thx-sertifiointi, joten kotiteatteriin saa hyvän äänentoiston. Käytössä laite on hiljainen.

XPS 8100:n kotelo on yksinkertainen. Etupaneelin yläreunassa on muistikortinlukija sekä strategisesti sijoitetut usb-liitännät. Kotelon päältä löytyy mikrofoni- ja kuulokeliitäntä. Näytönohjaimessa on ulostulot vga-, dvi- ja hdmi-liitännöille, ja ulkoista kiintolevyä varten löytyy esata-portti.

Suoritin ei ole kaikkein nopeinta mallia, mutta se on kuitenkin riittävän suorituskykyinen. Sarjan toinen malli, jossa on tehokkaampi suoritin ja näytönohjain, maksaa jo noin 1100 euroa. Kiintolevyssä on vain yksi osio. Sinne on asennettu 64-bittinen versio Windows 7:stä, joten neligigaisesta muistista voi ottaa kaiken irti.
Mittaustulokset osoittavat, että kiintolevy on nopea. Lukunopeudeksi saatiin peräti 165 megatavua sekunnissa, joka on lähes ssd-levyn tasoa.

Näytönohjain ei sen sijaan ole erityisen nopea. Se jaksaa kyllä pyörittää 3d-peliä kohtuullisella tarkkuudella, mutta tehot eivät riitä uusimpien pelien pelaamiseen suurimmalla tarkkuudella kaikkien yksityiskohtien ollessa päällä. Onneksi tietokonetta on helppo laajentaa. Kotelossa on sormiruuvit, ja laajennuskortteja pitää paikallaan yksi ruuvi. Emolevyllä on tilaa kahdelle pci express -kortille ja yhdelle pci-laajennuskortille.

Fakta

• Suoritin: Intel Core i3-540
3,06 GHz
• Muisti: 4 Gt
• Kiintolevy: 1 Tt
• Näytönohjain: Ati Radeon
HD 5670, 1 Gt
• Usb 2.0: 8
• Esata: 1
• Windows 7 Home 64 bit

  • Suorituskyky

  • Nopea kiintolevy

  • Hiljainen

  • Ääniominaisuudet

  • Vaatimaton näytönohjain

Ulkoiset linkit
Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Hanki edullinen tietokone

Hanki edullinen tietokone

Uudesta tietokoneesta ei tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi. Peruskäyttöön riittävän tietokoneen saa jo noin 300 eurolla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Vertailussa kannettavat tietokoneet

VIPVIPVertailussa kannettavat tietokoneet

Kannettavan ostajalla riittää valinnanvaraa. KotiMikro kokosi Pohjolan suurimpaan vertailuun kuusitoista tarjokasta, joiden joukosta voit löytää kohtuuhintaisen ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan sylimikron.

Lue lisää

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Lue Kotimikro -lehteä digitaalisesti

Voit lukea uusimman Kotimikro -lehden ja monia muita lehtiä digitaalisella WYPE-sovelluksella - niin sinulla on aina mukavaa luettavaa!

Lue lisää

Nyeste

Hanki edullinen tietokone

Uudesta tietokoneesta ei tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi. Peruskäyttöön riittävän tietokoneen saa jo noin 300 eurolla.

Lue lisää

Klassikkokone huoltohommissa

Puolalaisverstaalla käytetään Commodore 64 -tietokonetta.

Lue lisää

Varo tilausansaa

Epämääräisiä tarjouksia tolkuttoman halvoista leffapalveluista liikkuu taas verkossa.

Lue lisää