Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Apparent Doxie

Apparent-yhtiön kannettavaa Doxie-skanneria koristavat vaaleanpunaiset sydämet.

Hinta:

132,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Ne kertovat jotain laitteen kohderyhmästä ja antavat myös vaikutelman, että tätä laitetta osaavat kaikki käyttää. Eikä vaikutelma osoittaudu missään nimessä vääräksi, kun skanneria ryhtyy käyttämään. Doxie-skannerin käyttöönotto aloitetaan lataamalla ja asentamalla tarvittava ohjelmisto. Laitteen mukana ei tule ohjelmia sisältävää cd-levyä, vaan vain englanninkielinen pikaopas. Se neuvoo, miten ohjelmiston saa ladattua netistä. Kun ohjelmat on asennettu, laite kytketään tietokoneeseen usb-kaapelilla, joka toimii myös virtakaapelina. Se helpottaa laitteen ottamista mukaan tien päälle.

Seuraavaksi käyttäjän pitää kalibroida skanneri. Se tapahtuu syöttämällä mukana tuleva testiarkki laitteen läpi, minkä jälkeen laite on käyttövalmis. Ohjelmiston käyttö on erittäin helppoa. Käyttäjän pitää vain valita, skannaako hän dokumentteja vai valokuvia sekä valita tarkkuus ja väri. Perusasetuksilla laite skannaa värikuvat 300 pisteen tarkkuudella ja mustavalkoiset dokumentit 200 pisteen tarkkuudella. Kun skannattava kohde on asetettu lukijaan, painetaan vaaleanpunaista sydänpainiketta tai ohjelmassa olevaa vastaavaa painiketta.

Skannausjälki on erinomainen niin väri- kuin mustavalkokohteita skannattaessa. Nopeuskin on yllättävän hyvä, kun ottaa huomioon Doxie-skannerin pienen koon.

Paljon vaihtoehtoja
Ohjelmisto tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja skannattujen tiedostojen tallentamiseen. Käyttäjä voi valita, tallennetaanko skannattu tiedosto tietokoneelle vai suoraan verkkopalveluun, kuten esimerkiksi Google Docs-, Flickr- tai Twitter-palveluun.

Skannerista löytyy myös moitittavaa. Laitteella on taipumus vetää paperi vinoon, jos sen syöttämisessä ei olla tarkkana. Testattaessa kävi myös niin, että valokuva jäi jumiin laitteeseen, ja kuva piti vetää ulos voimalla. Lisäksi usb-portti on sijoitettu laitteen taakse, oikeaan yläreunaan, minkä seurauksena usb-kaapeli on helposti skannattujen papereiden tiellä, jos skanneri on tietokoneen oikealla puolella. Kaikesta huolimatta Doxie on erinomainen ja helposti mukana kulkeva skanneri. Laitetta ei myydä ainakaan vielä Suomessa, mutta sen voi hankkia valmistajan verkkokaupasta.

Fakta

• Käyttöjärjestelmä: Mac OS
ja Windows
• Skannaa: Dokumentit ja
valokuvat
• Tarkkuus: 75-600 dpi
• Värit: Väri, harmaasävy,
mustavalkoinen
• Tarvikkeet: Laukku

  • Kätevä koko

  • Hyvä skannausjälki

  • Toimiva ohjelmisto

  • Vetää paperin vinoon

  • Usb-portin sijainti

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Lisänäyttö kätevästi usb-liitäntään

Lisänäyttö kätevästi usb-liitäntään

Usb-liitäntään kytkettävä näytönohjain on kätevä pienellä näytöllä varustetussa kannettavassa.

Lue lisää

Teratavun muistitikku

Teratavun muistitikku

Tehokäyttäjälle suunnattu, huikealla teratavun kapasiteetilla varustettu Kingstonin muistitikku on myös siirtonopeuksiltaan omaa luokkaansa.

Lue lisää

Pikkuriikkinen muistitikku

Pikkuriikkinen muistitikku

Verbatimin Micro Usb Drive -usb-muisti on hyvä esimerkki siitä, että pienuus ei ole aina tavoittelemisen arvoista.

Lue lisää

Nyeste

Tallenna tieto tikulle

Muutaman kympin hintaiselle muistitikulle mahtuu jo yhtä paljon tietoa kuin viidellekymmenelle cd-levylle. Uuden liitännän ansiosta myös tikkujen nopeus on moninkertaistunut.

Lue lisää

7 millissä 128 gigatavua

Adatan uuden usb-muistin paksuus on vain seitsemän millimetriä; silti nopeaan uutuustikkuun mahtuu dataa 128 gigatavua.

Lue lisää

Tehokasta ohjelmaa muistitikulle

Muistitikulle voidaan tallentaa tiedostojen lisäksi monenlaisia ohjelmia. Kerromme, kuinka kokoat matkalle mukaan työkalu­paketin, joka toimii missä tahansa Windows-tietokoneessa.

Lue lisää