Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HP DeskJet 3070A

HP:n monitoimitulostin voidaan liittää joko pc:n usb-liitäntään tai langattomaan verkkoon. Se tukee myös HP:n Eprint-toimintoa, joten siihen voidaan lähettää tulostettavat työt sähköpostilla.

Hinta:

79,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Ohjattu asennustoiminto on suomenkielinen ja sillä tarvittavat asetukset saa nopeasti kohdalleen. Mukana tulevaa usb-johtoa tarvitaan asennuksen alussa, mutta kun tulostin on saanut yhteyden langattomaan verkkoon, johto voidaan irrottaa. Myös mustepatruunoiden asentaminen oli helppoa.

Tulostealustaan yhdistettyyn paperialustaan mahtuu vain 60 arkkia ja teline tuntuu heiveröiseltä. Arkit on työnnettävä syvälle laitteen sisään, ja etenkin pienten valokuva-arkkien syöttäminen on hankala. Laitteen imaisemat arkit saattavat kiskaista mukaansa ulos tulevia tulosteita tai pudottaa ne. Vaikka tulostin on halpa, alustaratkaisun ei tarvitsisi olla näin kömpelö.

Pieni nestekidenäyttö on perinteistä harmaasävymallia. Sitä reunustavat painikkeet ovat halvinta mahdollista materiaalia ja tyyppiä, mutta toimivat. Halpa hinta on korvin kuultavissa: laite rämisee tulostaessaan niin, että sen voisi luulla hajoavan.

Tulosteet ovat yllättävän hyviä. Oikeaa valokuvapaperia käytettäessä värit ovat eläviä ja hankalat tummatkin alueet ovat harvinaisen hienoja. Musta teksti on erinomaista, vaikka kirjaimet ovatkin reunoiltaan hieman pehmeitä.

Nopeustestin tulos oli tyydyttävä. Koska tulostealustan kapasiteetti oli pieni, arkit alkoivat tippua lattialle, kun niitä oli yli 30. Laite ei sovellukaan suurien tulostemäärien tuottamiseen. Kopiointitoiminto on erinomainen, mutta laitteessa ei ole painiketta, jolla kopioinnin voisi aloittaa suoraan. Nyt siihen tarvitaan aina tietokonetta. Skannatut värit ovat mukiinmeneviä mutta tulos ei ole kovin terävä, vaikka laite kuinka yrittää parannella jälkeä.

Eprint-toiminto on kätevä, koska sillä tulostettavaa voidaan lähettää sähköpostilla laitteen omaan sähköpostiosoitteeseen.  Käyttäjä voi itse määritellä käyttäjäkunnan, joten roskapostia siihen ei tule. Laite pystyy käsittelemään myös kuvaliitteitä ja pdf-tiedostoja, vaikka tulostus tällöin onkin hidasta. HP:lla on myös älypuhelimiin tulostussovelluksia, jotka toimivat hyvin ja käsittelevät raskaitakin tiedostoja.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Liitännät: Usb, langaton
• Paperialusta: 60 arkkia
• Tulostealusta: 25 arkkia
• Tulostus internetistä: Kyllä
• Tulostus älypuhelimesta: Kyllä
• Mitat: 43,5 x 30,0 x 14,5 cm
• Mitattu tulostusnopeus:
Mustavalko: 7,7 sivua/min
Väri: 4,1 sivua/min

  • Tulostuslaatu

  • Langattomuus

  • Pieni paperialusta

Ulkoiset linkit
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Laatuäänellä varustettu kannettava viihdekeskus

Laatuäänellä varustettu kannettava viihdekeskus

17 tuuman näytöllä varustettu ja yli kolme kiloa painava kannettava on yksi markkinoiden suurimpia. Laitteessa on erittäin nopea neliytiminen suoritin, kuusi gigatavua muistia, yhden gigatavun ddr3-muistilla varustettu AMD Radeon 6650M -näytönohjain sekä 750 gigatavun kiintolevy.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Testi: Värilasertulostimet

VIPVIPTesti: Värilasertulostimet

Värilasertulostimen saa jo alle 300 eurolla ja tulostusjälki on huippuluokkaa. Testasimme 8 värilaseria.

Lue lisää

Kookas ja toimiva monitoimitulostin

Kookas ja toimiva monitoimitulostin

Kahdentoista kilon paino kertoo, että HP:n tulostimeen ei kannata suhtautua kevyesti, ja se osoittautuukin varsinaiseksi raskaan sarjan mestariksi. Siinä on muun muassa runsaasti liitäntöjä, skanneri arkinsyöttölaitteineen ja kortinlukija, joka tuntee tavallisimmat muistikorttityypit.

Lue lisää

Nyeste

Nopea tabletti

Supernopea taulutietokone ja telakka. Yhdistelmä on kuitenkin turhan kallis.

Lue lisää

Tablet ja kannettava samassa

Kannettavan tietokoneen ja taulutietokoneen erinomainen yhdistelmä, jossa on pitkä akkukesto.

Lue lisää

Hyvä kannettava edullisesti

Hinnan alentamiseksi tehdyt kompromissit eivät näy lopputuloksessa liikaa.

Lue lisää