Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jabra Cruiser2

Jabra Cruiser2 on matkapuhelimeen tarkoitettu blue­tooth-handsfree-laite, jota ei kietaista korvan ympärille vaan se kiinnitetään tuulilasin häikäisysuojaan nipistimellä. Kaiuttimien ohella laitteessa on muutama hallintapainike.

Hinta:

100,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Puheluiden siirron lisäksi sitä voidaan käyttää musiikin siirtämiseen matkapuhelimesta auto­radioon. Siirrossa käytetään fm-taajuutta. Kun Cruiser2 käynnistetään ensimmäisen kerran, se pyytää käyttäjää luomaan yhteyden sen ja puhelimen kanssa. Tämän jälkeen laitteet alkavat toimia yhdessä. Yhteyden luominen headsetin ja radion välillekään ei ole kovin vaikeaa, vaikka saattaa olla hankalaa löytää vapaata fm-taajuutta, jos alueella toimii runsaasti radioasemia.

Puhelimen handsfree-laitteena Cruiser2 toimii hyvin. Ääni on kirkas ja selkeä molemmissa päissä. Se osaa suodattaa pois hälyä, minkä ansiosta moottorin jyly ei juuri kantaudu vastaanottajalle. Cruiser2:n huono puoli on sen suuri koko ja silmiinpistävyys. Jos sen unohtaa ottaa mukaan, se voi houkutella automurtoon. Toisena heikkoutena voidaan pitää sitä, että kaikki autossa olijat kuulevat keskustelut. Kovin yksityisiä asioita sen välityksellä ei voi siis käsitellä. Muuten Jabra Cruiser2 on hyvä, joskin kallis vaihtoehto handsfree-laitteeksi.

Fakta

• Bluetooth 2.1
• Puheaika: Jopa 14 tuntia
• Valmiusaika: Jopa 13 päivää
• Mitat: 13 x 6,5 x 0,19 cm

  • Helppo käyttää

  • Äänen siirto radioon

  • Hyvä ääni

  • Yksityisyyden suoja

  • Hinta

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tutustu emolevyyn

VIPVIPTutustu emolevyyn

Näin se toimii: Emolevy toimii pc:n selkärankana ja keskushermostona välittäen ohjauskomentoja laitteiston eri osille.

Lue lisää

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Nyeste

Puhelin puruleluna

Lemmikeistä koituu vuosittain miljoonien eurojen edestä kuluja, kun ne aiheuttavat mobiililaitteiden rikkoutumisia.

Lue lisää

Jaksaako akkusi?

BatteryInfoView kertoo monia hyödyllisiä tietoja kannettavan tietokoneen akusta.

Lue lisää

Kuntoilijan kuuloke

Huawei TalkBand B2 on bluetooth-kuulokkeen ja rannekkeen yhdistelmä, jolla voi seurata kuntonsa kehittymistä ja synkronoida tiedot puhelimeen.

Lue lisää