Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Corel PaintShop Photo Pro X3 Ultimate

PaintShop Pron pääikkuna sisältää useita tapoja lähteä käsittelemään yksittäisiä kuvia. Nopein niistä on Pika­pimiö-niminen kokonaisuus, johon on koottu työkalut tyypillisimpien virheiden korjaamiseen.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Toinen tapa on käyttää koko ohjelmaa, jolloin työkaluvalikoima on laajempi ja kuvia voi muokata useammalla tavalla.

Käyttöliittymä on mustapohjainen. Tekstit ja kuvak­keet ovat pieniä, ja jos näyttökin on pieni, tekstien erottaminen voi olla hankalaa. Project Creator -toiminto auttaa aloittamaan uuden projektin, esimerkiksi videon tekemisen Youtubeen, ja opastaa vaiheiden läpi mallin valinnasta tiedoston etsimiseen. Tällainen toiminto on hyvä idea, mutta testissä siinä ilmeni harmillisia virheitä, jotka estivät kuvien valitsemisen ja työskentelyn aloittamisen. Ohjelman ohje on toimiva.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Toimitetaan 2 dvd-levyllä
Bonuspaketissa 3 lisäohjelmaa
• Tilantarve: 2,3 gigatavua
• Käyttöohje: 138 sivua

  • Monipuolisuus

  • Hyvät pikatoiminnot

  • Hyödyllinen ohje

  • Epäselvät valikot

  • Virheet Project Creatorissa

Ulkoiset linkit
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Hallitse ja järjestä kuvia

VIPVIPHallitse ja järjestä kuvia

StudioLine Photo Classic 4 SE tarjoaa työkalut kuvien muokkaamiseen ja luokitteluun.

Lue lisää

Hyvät huvit ovat ilmaisia

Wikipedia tietosanakirja verkossa Wikipedia on monikielinen, käyttäjien muokattavissa oleva tietosanakirja. Palvelu aloitti toimintansa 2001 alussa ja suomenkielinen jo heti seuraavan vuoden elokuussa. Suomenkielisiä artikkeleita oli toukokuun 2007 lopulla yli 115 000 ja määrä kasvaa jatkuvasti. fi.wikipedia.org Reittihaku auttaa perille Kotimaan matkailija voi suunnistaa perille myös verkossa toimivien kartta- ja reittihakupalveluiden avulla. Kokeile esimerkiksi Eniron palvelua. www.eniro.fi Pystytä oma kotisivu Google-sivustot on palvelu, jossa saat tehtyä kotisivun kuvineen ja linkkeineen. Sinun tulee ensin luoda Google-käyttäjätili, minkä jälkeen pääset kotisivun tekoon Site Managerin avulla. Google-sivustot Pidä päiväkirjaa verkossa Blogilla tarkoitetaan verkossa pidettävää päiväkirjaa, jota koko maailma voi lukea. Blogiin voi kirjoittaa miltä tahansa nettiyhteydellä varustetulta tietokoneelta. Lähes kaikki blogit ovat nykyään maksuttomia. Kokeile suosittua Bloggeria. www.blogger.com Varmista verkossa Mozy-palvelu tarjoaa 2 gigatavun maksuttoman tallennustilan varmuuskopioillesi. Ensimmäisen varmistuskerran jälkeen palvelu osaa lisätä varmuuskopioihin muuttuneet ja uudet tiedostot. www.mozy.com Sanakirja aina ruudulla Sanakirja.orgissa on tuettuna yli 20 kieltä ja se perustuu vapaaseen sanakirjaan, Wiktionaryyn eli englanninkieliseen Wikisanakirjaan. www.sanakirja.org Yli 7 gigan postilaatikko Gmail tarjoaa yli 7 gigatavua tallennustilaa, ja se kasvaa jatkuvasti. Gmailin ytimenä on Googlen hakukone, joka löytää nopeasti vanhat viestit. Tilavaa postilaatikkoa voi käyttää myös varmuuskopiointiin. www.gmail.com Nettikalenteri Verkkokalenterin avulla pääset sen sisältämiin tietoihin kaikkialta. Google-kalenterin toimintoihin kuuluu esimerkiksi muistutuksen antaminen lähestyvästä merkkipäivästä. Voit luoda yhdelle tilille useita kalentereita. Voit myös jakaa kalenterisi toisten kanssa. www.google.com/calendar Lähetä sähköinen postikortti Korttitervehdyksen voi myös lähettää sähköisenä, ilmaiseksi ja mattimyöhäisen iloksi viime tipassa. Palveluita on useita. Kotimainen Nettikortit.net on asiallinen ja myös turvallinen palvelu. www.nettikortit.net Kuuntele nettiradioita Netissä soi tuhansia ja taas tuhansia radiokanavia, joita pääsee kuuntelemaan esimerkiksi Live365.com-palvelun kautta. Nettiradioita on vaivaton selata ja omaan makuun sopivaa kuunneltavaa ei tarvitse odotella. www.live365.com

Lue lisää

Nyeste

Tee hidastettu video

Tallenna hidastettu video ilmaisen Android-sovelluksen avulla.

Lue lisää

Ilmainen virustorjuntaohjelmisto tietokoneelle tai puhelimeen

Etsitkö hyvää virustorjutaohjelmaa tietokoneeseesi tai puhelimeesi? Me kokosimme parhaat ohjelmistot tarjolle tänne. Mukana on mm. virustorjunta älypuhelimelle, joka kannattaa ladata saman tien!

Lue lisää

Hallitse ja järjestä kuvia

StudioLine Photo Classic 4 SE tarjoaa työkalut kuvien muokkaamiseen ja luokitteluun.

Lue lisää