Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips SPH8408

Jos kaikki valokuvat ovat tietokoneen kiintolevyllä eikä niiden tulostaminen innosta, niistä on vähän iloa kenellekään.

Hinta:

199,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Tällöin kannattaa hankkia digitaalinen valokuvakehys, josta kuvia on helpompaa katsoa ja esitellä kuin tietokoneelta. Philipsin uusimmassa valokuvakehysmallissa on kahdeksan tuuman näyttö ja ladattava akku, joten kehyksen voi helposti ottaa käteen katseltavaksi. Kehys on musta ja sen sivuun on sijoitettu hipaisupainikkeet. Ainoa perinteinen painike on huomiota herättämätön virtakytkin laitteen taustapuolella. Selkeästä muotoilusta huolimatta kehys ei vaikuta kovin viimeistellyltä eikä tyylikkäältä, sillä materiaaliksi valittu muovi tuntuu halvalta ja heikolta.

Kuvien siirtäminen kehykseen on helppoa. Se voidaan tehdä joko yhdistämällä laite pc:n usb-liitäntään ja vetämällä kuvat kehyksen gigatavun suuruiseen muistiin hiirellä tai laittamalla kehyksen korttipaikkaan muistikortti. Kaikkia muistikortteja ei kuitenkaan voi käyttää, sillä laite ei tue compactflash-formaattia. Näyttöruudun erottelu­kyky on 800 x 600 pikseliä, mikä riittää terävien ja yksityiskohtaisten kuvien esittämiseen. Kehyksen valikot ovat selkeitä eikä niissä tarvitse pelätä eksymistä. Toiminnoilla voi luoda kuva-albumeita, poistaa ja muokata niitä tai vaihtaa niiden nimeä. Kuvia voi poistaa, kopioida ja kiertää. Kuvien esitystavaksi voi valita koko näytön, miniatyyrikuvat tai diaesityksen. Kehys sisältää myös kellon, johon voi ajastaa hälytyksiä ja muistutuksia.

Fakta

• Tarkkuus: 800 x 600 pikseliä
• Kontrastisuhde: 300:1
• Liitäntä: Usb
• Muistikortti: Sd, sdhc, multimedia card, xd card, memory stick, memory stick pro
• Muisti: 1 Gt
• Valokuvaformaatti: Jpeg
• Mitat: 22,26 x 3,32 x 18,22 cm
• Paino: 0,34 kg
• Akkukesto: 1 tunti

  • Ladattava akku

  • Hyvä näyttö

  • Ei tue cf-muistikortteja

Ulkoiset linkit
Muita artikkeleita
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>DLNA yhdistää kodin laitteet

VIPVIPDLNA yhdistää kodin laitteet

Televisio on nykyään puheväleissä tietokoneen kanssa, ja kännykkä käy kaukosäätimeksi. Dlna-standardi yhdistää nimittäin koko kodin viihde-elektroniikan toisiinsa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Maksuttomat mediasoittimet

VIPVIPMaksuttomat mediasoittimet

Mediakokoelman hallintaan tarvitaan ohjelma, joka osaa sekä järjestellä että toistaa eri tiedosto muotoja. Otimme vertailuun ilmaiset vaihtoehdot.

Lue lisää

Hotspot-asema lataa ja toistaa

Hotspot-asema lataa ja toistaa

Adatan DashDrive Air on 500 gigatavun kiintolevy, joka toimii langattomana tukiasemana, mobiililaitteiden laturina ja suoratoistimena.

Lue lisää

Nyeste

Näin tunnistat väärän Facebook-sivun

Facebookiin mahtuu myös huijareita, jotka yrittävät kalastella tietoja ja rahaa sekä petkuttaa klikkauksiin.

Lue lisää

Selain levittäytyy koko ruudulle

Väärän näppäimen painallus voi aiheuttaa yllätyksen nettiselainta käytettäessä.

Lue lisää

Lukukelvoton tekstikoko

Jos teksti on kutistunut selaimessa tai muussa ohjelmassa liian pieneksi, syynä on todennäköisesti ohjelman suurennustason muuttuminen.

Lue lisää