Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tekstintekijän selkeä perusopas

Petri Manun Word-opas on Docendon havainnollisen Visual-sarjan päivitetty painos, jossa on huomioitu tuoreimman tekstinkäsittelijän uudet toiminnot.

Hinta:

35,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kirja on suunnattu tekstinkäsittelyn perusteet tuntevalle käyttäjälle, joten kirja menee suoraan asiaan: tekstinkäsittelyohjelman toimintoihin ja niiden monipuoliseen hyödyntämiseen.

Käyttöliittymä, tiedostojen käsittely ja ohjelman toiminnot esitetään havainnollisesti. Kuvakaappauksia on runsaasti ja niistä on myös paljon hyötyä, kun pitää kirjaa esillä ohjelmaa käyttäessä. Uusista käyttöliittymän ominaisuuksista esitellään muun muassa oleellinen uudistus, tiedostojen hallintaan tarkoitettu Backstage-näkymä, joka aukeaa Office-painikkeen korvanneella Tiedosto-painikkeella.

Kirja on tiivis paketti. Sitä on kuitenkin helppo lukea myös lyhyissä jaksoissa selkeän rakenteen ansiosta. Lähes joka kohdassa on käsiteltävään ominaisuuteen liittyviä käyttöä helpottavia vihjeitä ja vinkkejä. Ne on merkitty selkeästi väripohjalla, joten niihin on vaivaton palata myöhemmin. Lisäksi Docendon sivuilta voi ladata maksutta esimerkkeihin ja harjoituksiin liittyvät tiedostot ja valmiit malliratkaisut.Fakta

Oppaan avulla varsinkin kotikonttorin pitäjä löytää asiakirjoilleen asiallisen ja vakuuttavan muodon.

Sivuja: 144
Tekijä: Petri Manu
Kustantaja: WSOYpro
ISBN: 978-951-0-37684-3

  • Selkeä ja hyvin jaoteltu

  • Runsaasti vinkkejä

  • Harjoitustiedostot

Docendo

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tekstintekijän perusopas

Tekstintekijän perusopas

Petri Manun Word-opas on Docendon havainnollisen Visual-sarjan päivitetty painos, jossa on huomioitu tuoreimman tekstinkäsittelijän uudet toiminnot.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>16 tehoniksiä Wordiin

VIPVIP16 tehoniksiä Wordiin

Keräsimme niksisetin, jolla saat monipuolisen tekstityökalun ominaisuuksista entistä enemmän irti.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Haastaja Officelle

VIPVIPHaastaja Officelle

Kingsoft Office on ilmainen toimistopaketti, joka haastaa Microsoft Officen.

Lue lisää

Nyeste

3 Word-niksiä

Voit muun muassa luoda asiakirjan avaamatta Wordia.

Lue lisää

Fiksut Word-vinkit

Viisi vinkkiä, joilla käytät Wordia fiksusti.

Lue lisää

Ilmaiset tekstintekijät

KotiMikro testasi ilmaisia tekstinkäsittelyohjelmia. Testikuusikkoon otettiin neljä työasemaversiota ja kaksi verkkoversiota.

Lue lisää