Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lapsiperheiden täsmätabletti

Acer julkisti Las Vegasin CES-messuilla uuden, hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen Iconia B1-A71 -taulutietokoneen.

Iconia B1 on suunnattu ensimmäistä tablet-konettaan harkitseville käyttäjille tai perheille, joissa lapsille halutaan oma taulutietokone. Iconia B1 sopii toki myös kiireisten yrityskäyttäjien mobiilityöskentelyyn 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessorin ja tuoreimman Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ansiosta.

Iconia B1:n näyttö on seitsemän tuuman kokoinen – yhtä suuri kuin tavallinen kirjan sivu. Niinpä laite soveltuukin valmistajan mukaan hyvin e-kirjojen lukemiseen, verkon selailuun, peleihin ja videoihin. Iconia B1 on yksi markkinoiden kevyimmistä seitsentuumaisista taulutietokoneista: laite painaa vain 320 grammaa. Mitoiltaan laite on 197,4 mm x 128,5 mm x 11,3 mm. Iconiaa on valmistajan mukaan helppo käsitellä yhdellä kädellä ja se mahtuu kätevästi pieneenkin laukkuun.

Ohjelmisto- ja multimediapuolella Iconia B1 ilahduttaa muun muassa VoiceSearch-äänihaulla, Google Currents -mediavalikoimalla sekä videokeskustelun mahdollistavalla etukameralla. Laitteessa on kahdeksan gigatavun muisti, jota voi laajentaa microsd-korttipaikan kautta.

Iconia B1 täydentää Acerin tablet-valikoimaa, johon kuuluu nyt kaksi 7-tuumaista ja kolme 10-tuumaista Android-laitetta sekä 10- ja 11-tuumaiset Windows 8 -tabletit.

Acer Iconia B1-A71 tulee Suomessa myyntiin helmikuussa 139 euron hintaan.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Taskuun mahtuva taulu-pc

Taskuun mahtuva taulu-pc

Sony Tablet P on taulutietokone, jonka kaksi 5,5 tuuman kosketusnäyttöä taittuvat, jolloin laite pienenee taskukokoisiin mittoihin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Valitse täppärisi oikein

VIPVIPValitse täppärisi oikein

KotiMikro selvitti, mitä taulutietokoneen ostajan kannattaa huomioida.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tablet turhan kehnolla näytöllä

VIPVIPTablet turhan kehnolla näytöllä

Nopea ja monipuolinen tablet, jossa on harmittavan kehno ja rakeinen näyttö.

Lue lisää

Nyeste

Jolla Tablet tilattavissa

Jolla Tablet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa tavoitteena luoda käyttöystävällinen, minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Lue lisää

Tabletti mukaan lomalle

Tabletti kannattaa ottaa mukaan lomalle! Tabletin kanssa saat lomasta irti enemmän! Lue täältä, miten.

Lue lisää

10-tuumaiset tabletit vertailussa

KotiMikro otti vertailuun viisi uutta mallia ja selvitti millaisen laitteen saa 300–600 euron hintaluokasta.

Lue lisää