Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kokoon taittuva ja taskukokoinen taulutietokone

Sony Tablet P on taulutietokone, jonka kaksi 5,5 tuuman kosketusnäyttöä taittuvat, jolloin laite pienenee taskukokoisiin mittoihin.

Sony Tablet P painaa 372 grammaa, ja taitettuna laitteen mitat ovat 79 x 180 x 26 millimetriä. Liikkuvaan viihteeseen ja viestintään suunnitellussa Tablet P:ssä on muun muassa Nvidia Tegra 2 -suoritin sekä wlan- ja 3g-yhteydet. Laitteen edessä ja takana on kamerat valo- ja videokuvausta varten. Sisältöjä voi jakaa langattomasti ja tiedostoja voi siirtää tietokoneelta ja kamerasta usb-liitännän tai sd-muistikorttipaikan kautta.

Tablet P:n muotoilun erityisominaisuus on kaksi kosketusnäyttöä, joita voi käyttää eri tavoilla. Yhdellä ruudulla voi esimerkiksi katsella videota, kun samaan aikaan katsoo toisella näytöllä sähköpostit tai käyttää sitä näppäimistönä. Näytöt voi yhdistää suuremmaksi näytöksi esimerkiksi verkkosivuilla surffaamista varten. Taittuvat näytöt tekevät Tablet P:stä pienikokoisen ja helposti takin taskussa tai laukussa mukana kulkevan. Kyljelleen käännettynä Tablet P muistuttaa muodoltaan tavallista kirjaa, mikä helpottaa e-kirjojen lukemista.

Omat valokuvat ja videot voidaan toistaa verkon yli dlna-yhteensopivaan televisioon tai muuhun laitteeseen. Myös musiikkia voi soittaa Sony Tablet P:stä langattomiin kaiuttimiin. Lisäksi Tablet P toimii langattomana kaukosäätimenä eri Sonyn laitteille, kuten esimerkiksi Bravia-televisioille.

Sony Tablet P:lle saa lisävarusteena verkkolaitteen, ladattavan akun, näytön suojan, erilaisia kantokoteloita, usb-sovittimen ja bluetooth-näppäimistön.

Sony Tablet P maksaa 660 euroa. Laite tulee myyntiin alkuvuodesta.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Valitse täppärisi oikein

VIPVIPValitse täppärisi oikein

KotiMikro selvitti, mitä taulutietokoneen ostajan kannattaa huomioida.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tablet turhan kehnolla näytöllä

VIPVIPTablet turhan kehnolla näytöllä

Nopea ja monipuolinen tablet, jossa on harmittavan kehno ja rakeinen näyttö.

Lue lisää

Taskuun mahtuva taulu-pc

Taskuun mahtuva taulu-pc

Sony Tablet P on taulutietokone, jonka kaksi 5,5 tuuman kosketusnäyttöä taittuvat, jolloin laite pienenee taskukokoisiin mittoihin.

Lue lisää

Nyeste

Jolla Tablet tilattavissa

Jolla Tablet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa tavoitteena luoda käyttöystävällinen, minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Lue lisää

Tabletti mukaan lomalle

Tabletti kannattaa ottaa mukaan lomalle! Tabletin kanssa saat lomasta irti enemmän! Lue täältä, miten.

Lue lisää

10-tuumaiset tabletit vertailussa

KotiMikro otti vertailuun viisi uutta mallia ja selvitti millaisen laitteen saa 300–600 euron hintaluokasta.

Lue lisää