Sony Tablet P taitettu

Kokoon taittuva ja taskukokoinen taulutietokone

Sony Tablet P on taulutietokone, jonka kaksi 5,5 tuuman kosketusnäyttöä taittuvat, jolloin laite pienenee taskukokoisiin mittoihin.

maanantai 9. tammikuuta 2012
Sony Tablet P

Sony Tablet P painaa 372 grammaa, ja taitettuna laitteen mitat ovat 79 x 180 x 26 millimetriä. Liikkuvaan viihteeseen ja viestintään suunnitellussa Tablet P:ssä on muun muassa Nvidia Tegra 2 -suoritin sekä wlan- ja 3g-yhteydet. Laitteen edessä ja takana on kamerat valo- ja videokuvausta varten. Sisältöjä voi jakaa langattomasti ja tiedostoja voi siirtää tietokoneelta ja kamerasta usb-liitännän tai sd-muistikorttipaikan kautta.

Tablet P:n muotoilun erityisominaisuus on kaksi kosketusnäyttöä, joita voi käyttää eri tavoilla. Yhdellä ruudulla voi esimerkiksi katsella videota, kun samaan aikaan katsoo toisella näytöllä sähköpostit tai käyttää sitä näppäimistönä. Näytöt voi yhdistää suuremmaksi näytöksi esimerkiksi verkkosivuilla surffaamista varten. Taittuvat näytöt tekevät Tablet P:stä pienikokoisen ja helposti takin taskussa tai laukussa mukana kulkevan. Kyljelleen käännettynä Tablet P muistuttaa muodoltaan tavallista kirjaa, mikä helpottaa e-kirjojen lukemista.

Omat valokuvat ja videot voidaan toistaa verkon yli dlna-yhteensopivaan televisioon tai muuhun laitteeseen. Myös musiikkia voi soittaa Sony Tablet P:stä langattomiin kaiuttimiin. Lisäksi Tablet P toimii langattomana kaukosäätimenä eri Sonyn laitteille, kuten esimerkiksi Bravia-televisioille.

Sony Tablet P:lle saa lisävarusteena verkkolaitteen, ladattavan akun, näytön suojan, erilaisia kantokoteloita, usb-sovittimen ja bluetooth-näppäimistön.

Sony Tablet P maksaa 660 euroa. Laite tulee myyntiin alkuvuodesta.

Ehkä sinua kiinnostaa...