anydo

Koulu alkaa viidellä hyvällä sovelluksella

Nämä viisi ilmaista mobiilisovellusta sujuvoittavat opiskelua ja opiskelijaelämääsi.

maanantai 22. elokuuta 2016

Lomat on koko lailla lusittu ja opinnot kutsuvat. Niitä varten on hyvä varustautua kunnon äppisetillä. Tässä on viisi sovellusta, jotka tekevät täppäristä oivan opintojen edistäjän.

1. Tiedostot aina saatavilla Etäresurssit ovat aina tarpeen. Dropboxin pilvessä tiedostosi ovat aina ja kaikkien laitteittesi saatavilla. Sovelluksen voi ladata Androidille ja iOSille.

2. Listaa asiat muistiin Kokonaisuus muodostyy yksityiskohdista, joita keräät talteen Any.do-sovelluksella. Sen saa Androidille ja iOSille.

3. Pysy ajan tasalla Lukutoukankin pitää välillä tarkistaa mitä maailmalla tapahtuu. Sen saa nopeasti selville rss-syötteitä tarjoilevalla Feed.ly-sovelluksella. Saatavana sekä Androidille että iOSille.

4 Hallitse aikaasi Salille, luennolle, tenttiin ja baariin. Moneltakohan päivän ensimmäinen tunti alkoikaan? Jos laitoit sen ylös, niin Studious Homework Planner muistuttaa siitä. Saatavana sekä Androidille että iOSille.

5. Vältä oheistoimintoja Joskus jopa imurointi voi tuntua houkuttelevammalta kuin oppikirjan lukeminen. Ja kun Facebookissakin on niin mielenkiintoisia päivityksiä… Ei muuta kuin otat itseäsi niskasta kiinni ja hillitset kohtuutonta puhelimen räpläämistä joko Android-sovelluksella Self Control for Study tai iOS-sovelluksella Freedom - Reduce Distractions.

Ehkä sinua kiinnostaa...