Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


PNY MicroSDHC 32 Gt Class 10

Kun yhdistetään microsd-kortti ja sd-kortin kokoinen sovitin, saadaan kortti, jota voidaan käyttää monenlaisissa kortinlukijoissa, kameroissa, puhelimissa ja muissa elektronisissa laitteissa.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Pikkusormenkynnen kokoinen kortti on helppo laittaa sovittimeen, kun sitä halutaan käyttää tavallisessa kortinlukijassa.
Tallennustilaa piskuiseen korttiin on mahdutettu 32 gigatavua, minkä ansiosta siihen voi tallentaa tuhansia valokuvia tai puolitoista tuntia laadukasta videota. Kortti on alustettu fat32-tiedostojärjestelmään, ja sitä voi käyttää kaikissa sd-formaattia tukevissa laitteissa. Testissä se toimi hyvin jokaisessa laitteessa.
Kortin nopeusluokaksi ilmoitetaan 10, minkä pitäisi taata ainakin kymmenen megatavun kirjoitusnopeus sekunnissa. Suuri nopeus on tärkeää, kun tarkoitus on tallentaa teräväpiirtotasoista videota. Valmistaja ilmoittaa kortin nopeuden yltävän peräti 15 megatavuun sekunnissa.
Valmistajan väite pantiin tiukkaan testiin käyttämällä useita ohjelmia. Testeissä keskimääräiseksi lukunopeudeksi saatiin 16,5 mega­tavua sekunnissa, mikä on erinomainen tulos. Kirjoitusnopeus, joka oli 6–11 megatavua sekunnissa (keskimäärin 8,8 megatavua), oli kuitenkin kaukana luvatusta huippunopeudesta ja jäi myös alle 10-luokan miniminopeuden. Vaikka lupaukset eivät pidä, käytännön nopeus yleensä riittää teräväpiirtotallennukseen.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Kapasiteetti: 32 Gt
(myös 8 ja 16 Gt)
• Nopeusluokka: 10
• Lukunopeus: 16,6 Mt/s
• Kirjoitusnopeus: 8,8 Mt/s
• Mitat: 1,5 x 1,1 x 0,1 cm

  • Suuri kapasiteetti

  • Tukee sd:tä ja microsd:tä

  • Alhainen kirjoitusnopeus

Ulkoiset linkit
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Teratavun muistitikku

Teratavun muistitikku

Tehokäyttäjälle suunnattu, huikealla teratavun kapasiteetilla varustettu Kingstonin muistitikku on myös siirtonopeuksiltaan omaa luokkaansa.

Lue lisää

Kingstonilta tyylitikkuja

Kingstonilta tyylitikkuja

Kingston on tuonut Euroopassa myyntiin erityisen Limited Edition -muistitikkujen valikoiman, joka on suunnattu tyylitietoisille tietotekniikan käyttäjille.

Lue lisää

Buffalo testauttaa Facebookissa

Buffalo testauttaa Facebookissa

Buffalo Technology on aloittanut LinkStation-testiprojektin. Siihen osallistuu viisi suomalaista loppukäyttäjää, jotka kirjoittavat verkkolevykokemuksistaan Facebookiin.

Lue lisää

Nyeste

Lähennä näkymää

Näytämme, kuinka zoomaat yhdellä napsautuksella juuri siihen kohtaan ruutua, jonka haluat suuremmaksi.

Lue lisää

Rittal kutisti konesalin

Rittalin Data Center in A Box on konesaliratkaisu, joka vie toimiston nurkasta vähemmän tilaa kuin keskikokoinen joulukuusi.

Lue lisää

Ulkoiset kiintolevyt testissä

Ulkoinen kiintolevy tarjoaa varmuuskopioiden lisäksi tilaa myös mediakokoelmille. Otimme vertailuun kahdeksan tilavaa ulkoista asemaa.

Lue lisää