Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Uusi Windows Phone kiinnostaa

Koodinimellä Mango tunnettu Windows Phonen uusi päivitys herätti suurta kiinnostusta suomalaisten mobiilikehittäjien keskuudesssa. Helsingissä järjestettyyn Windows Phone -tapahtumaan osallistui yli 700 mobiilialan ammattilaista ja median edustajaa.

Microsoftin uusi versio Windows Phone -mobiilikäyttöjärjestelmästä on herättänyt paljon kiinnostusta ympäri maailman. Eikä ihme, sillä uusi Mango-versio tuo älypuhelimen käyttäjille yli 500 uutta ominaisuutta yhteydenpitoon, ohjelmien käyttöön ja netin selailuun. Versiopäivitys on maksuton kaikille Windows Phone 7 -käyttäjille.

Päivitetyllä käyttöjärjestelmällä varustettuja uusia puhelimia toimitetaan kauppoihin ensi syksynä. Samanaikaisesti tarjolle tulee useita uusia kieliversioita, mukaan lukien suomi. Myös Marketplace-sovelluskauppa laajenee uusiin maihin, ja Microsoft aloittaa yhteistyön uusien laitevalmistajien kanssa.

”Mango ravistelee käsityksiä siitä, mitä älypuhelimella voidaan tehdä. Otamme merkittävän askeleen helpomman yhteydenpidon, sovellusten ja internetin käytön suuntaan. Jatkossa Windows Phone on fiksuin ja helpoin älypuhelin käyttää jokapäiväisessä elämässä”, liiketoimintajohtaja Vesa-Matti Paananen Microsoftilta kertoo.

Mango helpottaa yhteydenpitoa järjestämällä informaation henkilöiden ja ryhmien mukaan, eikä yhteydenpitoon tarvittavan sovelluksen ympärille. Esimerkiksi uusi keskustelunäkymä mahdollistaa siirtymisen tekstiviestien, multimediaviestien, Facebook- ja Windows Live Messenger -keskusteluiden välillä helposti saman henkilön tai ryhmän kanssa.

Myös Twitter- ja LinkedIn-syötteet on integroitu kontaktitietoihin, samoin kuin Facebook-paikkapäivitykset. Lisäksi uusi kasvojen tunnistustoiminto helpottaa kuvien merkitsemistä ja julkaisemista netissä.

Nyt puhelimessa on sama Internet Explorer 9 -selain, joka on käytössä tietokoneessakin. Selain tukee HTML5-standardia ja tarjoaa laitteistopohjaisen grafiikkakiihdytyksen. Windows Phone -puhelimen internet-käyttökokemuksen luvataankin olevan ennen näkemättömän nopea.

Tällä hetkellä Windows Phone Marketplacessa on tarjolla yli 17 000 sovellusta. Yksi uutuusohjelmista on Digian tekemä Jambler, ilmainen musiikkisoitin, jolla voi soittaa ilmaiseksi musiikkia Jamendo-musiikkipalvelusta.

Yhä useampi puhelinvalmistaja, mukaan lukien Nokia, on ottamassa tai ottanut Windows Phonen osaksi tarjontaansa. Uusia Windows Phone -laitevalmistajia ovat mm. Acer, Fujitsu ja ZTE.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Acerilta Windows-puhelin

Acerilta Windows-puhelin

CES 2016: Acerin puhelimien uutuusmalli pyörittää Windows-sovelluksia ulkoisella näytöllä.

Lue lisää

Nokian känny palaa

Nokian känny palaa

Taiwanilainen elektroniikkajätti ryhtyy valmistamaan Nokia-merkkisiä Android-puhelimia.

Lue lisää

Tylsä Windows-puhelin

Tylsä Windows-puhelin

HTC 7 Trophy vastaa tarkalleen niitä vähimmäisvaatimuksia, jotka Microsoft on asettanut Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttäville puhelimille.

Lue lisää

Nyeste

Windows 10 vain UUSIIN puhelimiin?

Jos kuvittelit voivasi päivittää Windows 10:n vanhaan älyluuriisi, olit luultavasti väärässä.

Lue lisää

Acerilta Windows-puhelin

CES 2016: Acerin puhelimien uutuusmalli pyörittää Windows-sovelluksia ulkoisella näytöllä.

Lue lisää

Microsoftin huokea Windows-puhelin

Huokea puhelin, joka tuntuu hauraalta. Ominaisuudet on suhteutettu hintaan.

Lue lisää