Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Turvapalvelu taskussa

Älypuhelin kulkee alati kasvavalla joukolla mukana ja helpottaa käyttäjiensä elämää – Visleri-palvelun myötä puhelinta voi hyödyntää paremmin myös henkilökohtaisena turvallisuusvälineenä.

Visleri poikkeaa markkinoilla olevista lukuisista hätänappituotteista erityisesti siinä, että sillä voi jakaa tilannetietoa nimenomaisessa hätätilanteessa olevien henkilöiden kesken, niin että kaikille osallisille välitetään sama tieto, kuten ketkä saivat avunpyyntöviestin ja kuka voi auttaa.

Visleri on ensisijaisesti lähipiirihälytin, eli käyttäjä voi määrittää omaan apupiiriinsä ne henkilöt, joilta todennäköisesti hätätilanteessa yrittäisi soittamalla tai muuten pyytää apua. Avuntarve ilmaistaan Visleri-hätäpillinappia painamalla – muuta apupiirin hälyttämiseksi ei hädässä olevan tarvitse tehdä. Mikäli hätätilanne vaatii viranomaisapua, Visleri auttaa käyttäjää hätäpuheluavustajalla, jonka tärkein ominaisuus on käyttäjän sijainnin ilmaiseminen käyttäjälle puhelun aikana, koska avuntarvitsija ei aina osaa tai pysty sijaintiaan kertomaan.


Toissijaisesti palvelu tarjoaa turvallisuuteen ja arjen helpottamiseen liittyviä lisäominaisuuksia versioittain. Lapsiperheille tarkoitettu Perheturva tarjoaa muun muassa perheen oman ilmoitustaulun, lapsille helpot sijaintinapit ja vanhemmille lasten sijaintilistan. Omaturva tarjoaa sinkuille mahdollisuuden käyttää ajastettua hälytystä. Se käynnistää hälytyksen automaattisesti, jos käyttäjä ei pysty peruuttamaan hälytystä määriteltynä aikana. Senioriturvassa voi puolestaan määritellä esimerkiksi tavallisia ja apua hälyttäviä muistutuksia.

Vislerin käyttöönotto tapahtuu luomalla oma profiili Visleri-verkkopalvelussa, jonka jälkeen palvelua käytetään Android- tai Windows Phone -puhelimeen ladattavalla Visleri-sovelluksella. Iphonelle on toistaiseksi saatavana vain rajoitettu versio, Perheturvan vanhempi-roolin henkilölle. Palvelun kuukausihinta on 1,99 euroa käyttäjältä. Palvelua voi kokeilla maksutta 14 päivää.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Googlen uutuuspuhelimia voi joutua odottamaan.

Lue lisää

Nopea älypuhelin superedullisesti

Nopea älypuhelin superedullisesti

Huippuhyvän älypuhelimen ei tarvitse maksaa omaisuuksia

Lue lisää

Note 7 paloi poroksi

Note 7 paloi poroksi

Samsung Note 7 häipyi kuukaudessa savuna ilmaan ongelma-akun myötä.

Lue lisää

Nyeste

Pääministeri jahtasi pokeja

Norjan pääministeri jahtasi pokémoneja kesken parlamentin istunnon.

Lue lisää

Hakkeroi ja rikastu

Iso palkkio luvassa puhelimeen murtautujalle.

Lue lisää

Pokémon Go ranteessa

Ranneke helpottaa pokémonien keräämistä, mutta tuliko laite liian myöhään?

Lue lisää