pokemon go plus

Ranneke puhdittaa Pokémon Go -peliä

Laite viivästyi useita kuukausia – tuliko se liian myöhään?

tiistai 13. syyskuuta 2016

Perjantaina pitäisi tulla kauppoihin kauan odotettu Pokémon Go Plus -ranneke. Sen piti ilmestyä jo kesän aikana, kun pelin suosio oli huipussaan, mutta heinäkuun loppupuolella Nintendo ilmoitti, että ranneke tulee saataville vasta syyskuussa.

> Lisää Pokémon Go -asiaa

Ranneke on yhteydessä puhelimeen, ja ranneke ilmoittaa värinällä ja valomerkeillä, kun kohdalla on poké-pysäkki. Esineitä ja pokémoneja voi poimia yhdellä painalluksella. Ranneke värisee ja led-valo palaa vihreänä, kun pokémon on lähellä. Valonpalaessa voi heittää poké-pallon painamalla rannekkeen painiketta, ja ranneke ilmoittaa onnistuneesta heitosta. Vastaavasti poké-pysäkin kohdalla ranneke värisee ja valo on sininen, jolloin voi kerätä esineet.

Hahmolle kaveri Tällä viikolla on myös luvassa päivitys peliin. Se mahdollistaa muun muassa pelihahmon kanssa kulkevan pokémonin valitsemisen. Mitä pitemmän matkan ne kulkevat yhdessä, sitä enemmän saa karkkeja. Karkit (Candy) toimivat valuuttana, jolla voi kehittää pokémonejaan.

Laantuva kiinnostus Päivitykset ja puettavat kilkkeet saatavat silti tulla liian myöhään. Kesällä ei juuri muusta puhuttukaan kuin pelistä, ja pokezombeina vaeltajia oli joka paikassa, mutta nyt ainakin suurin kiihko tuntuu laantuneen.

Nähtäväksi jää, puhaltaako Pokémon Go Plus uutta eloa peliin, ja elääkö se ylipäänsä vai oliko kyse vain kesähitistä.

Pokémon Go Plus on ennakkomyynnissä noin 50 euron hintaan. Katso päivän hinta vertailupalvelusta, esimerkiksi Hintaseurannasta ja Hintaoppaasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...