Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Nokia N9 kauppoihin 13. lokakuuta

Suurta kohua ennakkoon nostanut Nokian N9-älypuhelin tulee Suomessa myyntiin 13. lokakuuta. Meego-järjestelmällä varustettua laitetta käytetään pelkästään sormella liu’uttamalla.

Nokia N9 on Nokian mukaan suunniteltu ihmisille, jotka arvostavat poikkeuksellisen upeaa muotoilua ja viimeistelyä sekä viimeisintä älypuhelinteknologiaa. ”ulkistamisensa jälkeen kuluvan vuoden kesäkuussa Nokia N9 on saanut suoraan sanottuna aivan äärettömän positiivista palautetta vaativilta ja asiaan vihkiytyneiltä älypuhelinkäyttäjiltä ympäri maailmaa”, kertoo Smart Devices -yksikön markkinointia vetävä Ilari Nurmi.
"Nokia N9 on puhelin, joka määrittää uudelleen sen kuinka luontevalta teknologia voi tuntua, sillä sen tuotesuunnittelu, käyttöliittymä ja Qt-kehittäjäkokemus edustavat täysin uudenlaista ajattelua, joka tulee jatkossa näkymään monissa muissakin Nokia-tuotteissa.”

Viimeistellyn tyylikkäässä Nokia N9 -älypuhelimessa on intuitiivinen käyttöliittymä, jota hallitaan sormella liu'uttamalla. Näppäimettömässä puhelimessa on enemmän tilaa tärkeimmälle, eli sovelluksille. Laitteen kolme päänäkymää - sovellukset, tapahtumat ja avoimet sovellukset - tekevät älypuhelimen toimintojen ja sisällön käyttämisestä helppoa ja nopeaa.

Nokia N9 -älypuhelimen arvioitu vähittäismyyntihinta Suomessa on 599 euroa 16 gigatavun mallille ja 699 euroa 64 gigatavun mallille.

Nokia N9:n ominaisuuksia:
kaareva, naarmuuntumattomasta lasista valmistettu 3,9 tuuman AMOLED-näyttö

sisällön jakaminen ja Nokia Play 360 -kaiuttimen kaltaisten NFC-ominaisuudella varustettujen lisälaitteiden yhdistäminen helposti koskettamalla NFC-teknologian avulla

8 megapikselin kamera, jonka automaattitarkenteinen Carl Zeiss -kenno ja laajakulmalinssi mahdollistavat HD-tasoisen video- ja valokuvauksen, suuri valotusaukko takaa kuvien hyvän laadun heikossakin valaistuksessa, kuvien ja videoiden jakaminen sosiaalisissa verkostoissa helposti ja nopeasti

mobiili-internetradio kattavalla, heti käyttövalmiilla ja ilmaisella musiikkivalikoimalla saatavilla nyt ensimmäistä kertaa Nokia Musiikki -palvelussa. Musiikki kuulostaa entistäkin paremmalta, sillä Nokia N9 on ensimmäinen älypuhelin jossa on Dolby Digital Plus -tuki ja Dolby Headphone -tekniikka

ilmainen ääniohjaava kävely- ja ajonavigointisovellus, jossa yli 100 maan kartat ja yli 50 kielivaihtoehtoa

käyttöönoton helpottamiseksi suosituimmat verkkoyhteisö-, viestintä-, viihde- ja pelisovellukset valmiiksi asennettuina

Nokia Kaupasta saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja puhelimen personointiin. Suomessa on tällä hetkellä tarjolla tai lähiaikoina tulossa muun muassa seuraavat sovellukset: HS.fi, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat, MTV3 Juuri Nyt, NRJ Finland, Sports Tracker, Spotify, Tekniikan Maailma ja Voddler.

Nokia N9:n värivaihtoehdot ovat musta, syaani ja magenta. Suurenkaan sisältömäärän tallentaminen ei tuota ongelmia, sillä muistikapasiteettia on tarjolla joko 16 tai 64 gigatavua (vain mustana).

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Googlen uutuuspuhelimia voi joutua odottamaan.

Lue lisää

Sovellus Alzheimer-potilaille

Sovellus Alzheimer-potilaille

12-vuotias kehitti sovelluksen, joka auttaa Alzheimeria potevia kommunikoimaan.

Lue lisää

Vältä jättimäinen datalasku

Vältä jättimäinen datalasku

Mobiilidatan voi ottaa kaukomailla kokonaan pois päältä, niin välttää ison laskun.

Lue lisää

Nyeste

Pääministeri jahtasi pokeja

Norjan pääministeri jahtasi pokémoneja kesken parlamentin istunnon.

Lue lisää

Hakkeroi ja rikastu

Iso palkkio luvassa puhelimeen murtautujalle.

Lue lisää

Pokémon Go ranteessa

Ranneke helpottaa pokémonien keräämistä, mutta tuliko laite liian myöhään?

Lue lisää