MWC2016

Mobiilialan suurtapahtuma

MWC 2016: Mobiilitekniikan suurtapahtuma Mobile World Congress Barcelonassa kerää uusimmat laitteet ja kuumimmat julkaisut. KotiMikro raportoi messuilta ja esittelee mielenkiintoisimmat mobiiliuutuudet Facebook-sivuillaan.

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Mobile World Congress (MWC) on mobiilitekniikan ehdoton suurtapahtuma. Maailman suurimmat mobiilimessut esittelevät helmikuun lopulla Barcelonassa taas vuotuisen uutuuskattauksen puhelimia, taulutietokoneita ja muita laitteita.

Muun muassa Lenovolta, Samsungilta, Huaweilta, Sonylta, LG:ltä, Nokialta ja Microsoftilta sopii odottaa uusia älypuhelimia, joissa hurisevat uusimmat ja tehokkaimmat suorittimet.

>Seuraa Facebookissa

Odotettavissa on myös kodin elektroniikkaa, jota esineiden internet tekee entistä helpommaksi, kutsuvammaksi ja viihdyttävämmäksi. Puettavaa elektroniikkaa tullaan varmasti myös näkemään.

MWC 2016 -mobiilimessut järjestetään 22.-25. helmikuuta Barcelonassa. Neljän päivän aikana messuilla odotetaan vierailevan yli 95 000 kävijää. Maailman suurimmille mobiilialan messuille odotetaan yli 2 000 näytteilleasettajaa. 30-vuotista messutaivaltaan juhlivan MWC:n teeman on Mobile is Everything, ”mobiili on kaikki”.

Ehkä sinua kiinnostaa...