Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Maailman ohuin älypuhelin

Huawein älypuhelin Ascend P1 S on vain 7 millimetriä paksu ja siinä on 4,3 tuuman kosketusnäyttö sekä 1,5 gigahertsin kaksiytiminen suoritin.

Tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisuja tarjoava Huawei julkisti maailman ohuimman älypuhelimen CES-tapahtumassa Las Vegasissa, jossa perinteikkäät ja maailman suurimmat kuluttajaelektroniikkaan keskittyvät messut järjestettiin 10-13. tammikuuta.

Huawei Ascend P1 S on vain 6,68 millimetrin paksuinen ja siinä on 4,3 tuuman Super amoled-kosketusnäyttö, joka on kooltaan 960 x 540 ja jota suojaa kestävä CorningGorilla-lasi. Kaksiytimisen 1, gigahertsin Cortext-A9-suorittimen ansiosta Ascend P1 S on myös luokkansa nopein ja kompaktein älypuhelin, joka sopii hyvin esimerkiksi videoiden katseluun ja pelien pelaamiseen. Älypuhelimen käyttöjärjestelmä on Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

”Ascend P1 S on Huawein älypuhelimien uusi lippulaiva ja ensimmäinen uuden sukupolven ohut älypuhelin, jossa ei ole tehnyt kompromisseja suorituskyvyn tai toiminnallisuuksien suhteen. Uusi älypuhelin on myös hyvä esimerkki Huawein panostuksista innovaatioihin ja kykyyn tarjota uusinta älypuhelinteknologiaa sekä laitteessa että ohjelmistoissa”, sanoo myyntipäällikkö Olli Laamonen Huaweilta.

Huawei julkisti myös saman tuoteperheen Ascend P1 -älypuhelimen, jossa on samat ominaisuudet, mutta joka on millimetrin P1 S -mallia paksumpi. Molemmissa uusissa älypuhelimissa on sama elegantti ja ohut muotoilu. Värivalikoima on joko Metallic Black tai Ceramic White.

Sekä Ascend P1 että Ascend P1 S -malleissa on 1800mAh/1670mAh-akku ja kaksi kameraa: 8 megapikselin bsi-taustavalaistu kamera laitteen takana ja 1,3 megapikselin hd-kamera laitteen etupuolella. Molemmat kamerat sisältävät led-salamavalon ja hdr-ominaisuudet. Full hd (1080p) -toiminnallisuuden ansiosta suuri näyttö pääsee oikeuksiinsa videokuvattaessa. Verkkoon voi liittyä 3g:n, wlanin tai bluetoothin avulla.

Älypuhelimet sisältävät myös yhdysrakenteiset sosiaalisen median toiminnallisuudet, joiden avulla käyttäjä voi jakaa kuvia ja videoita Twitterin ja Facebookin välityksellä.

Huawei Ascend P1 S ja P1 ovat saatavilla Suomessa vuoden 2012 kolmannella neljänneksellä. Hinnat vahvistetaan myöhemmin.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Huokea huippuluuri

Huokea huippuluuri

LeEco Le Pro 3 tarjoa todella hyvät ominaisuudet hintaan nähden.

Lue lisää

Ruokaa Google Mapsilla

Ruokaa Google Mapsilla

Google Mapsiin tuleva päivitys tarjoaa mahdollisuuden tilata ruokaa ravintolasta.

Lue lisää

Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Tätä luuria ei Suomesta vielä saa

Googlen uutuuspuhelimia voi joutua odottamaan.

Lue lisää

Nyeste

Ruokaa Google Mapsilla

Google Mapsiin tuleva päivitys tarjoaa mahdollisuuden tilata ruokaa ravintolasta.

Lue lisää

Puhelimen akku voi räjähtää

Älypuhelimen akku voi kuumeta liikaa ja räjähtää. Lue miksi.

Lue lisää

Pääministeri jahtasi pokeja

Norjan pääministeri jahtasi pokémoneja kesken parlamentin istunnon.

Lue lisää