Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 esitteli uudenlaisen näytön, joten nyt odotellaan malttamattomina, mitä Galaxy S9 tarjoaa.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 – ennakkotietoa julkaisuaikataulusta, hinnasta ja ominaisuuksista

Onko seuraava puhelimesi Samsung Galaxy S9? Lue uusimmat arvailut siitä, millainen seuraava Galaxy-lippulaiva on, mitä se maksaa ja milloin se ilmestyy.

tiistai 16. toukokuuta 2017 teksti Mathias Alsted Lund Flinck

Samsung esitteli Galaxy S8 -puhelimen maaliskuun lopulla. Vain kuukautta myöhemmin alkoivat ensimmäiset huhut levitä seuraajasta, Samsung Galaxy S9 -mallista.

KotiMikro päivittää tälle sivulle viimeisimmät tiedot tulossa olevasta Galaxy-lippulaivapuhelimesta, niin huhuja kuin virallistakin tietoa.

Mitä ominaisuuksia Samsung Galaxy S9 sisältää?

Samsung sai jo Galaxy S8 -mallisssa karsittu kehyksen lähes olemattomiin. Korealaisen ETNews-uutispalvelun mukaan Galaxy S9 -mallin näyttö olisi täysin reunaton. Uutispalvelun tietolähteenä on nimetön, lähellä Samsungia oleva taho.

Toinen niin ikään korealainen tiedotusväline Aju Business Daily kertoo, että laitteeseen tulee 5,7 tuuman näyttö, 8 gigatavun muisti ja 12 megapikselin takakamera.

“Artikkelia päivitetään sitä mukaa kuin uusia tietoja on saatavilla”

Milloin Samsung Galaxy S9 tulee Suomeen?

Julkaisuaikataulusta ei ole vielä edes huhuttu. Edelliset mallit on esitelty usein helmi-maaliskuussa, joten valistunut veikkaus on, että Galaxy S9 lanseerataan vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä.

Mitä Samsung Galaxy S9 maksaa?

Hintatietojakaan ei vielä ole julkistettu. Samsung Galaxy S7:n hintalapussa oli 750 euroa, ja Galaxy S8 kustansi uutena 830 euroa. Lienee odotettavissa, että Galaxy S9 -puhelimesta joutuu pulittamaan lähemmäs 900 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...