Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Direct3D

Direct3D on Windowsin alainen standardi, joka määrittää pc:n 3D-grafiikan laskemis- ja esitystavan. Direct3D on osa DirectX-standardia.

Direct3D-tekniikka helpottaa sellaisten ohjelmien kirjoittamista, jotka käyttävät tietokoneen 3D-korttia kolmiulotteisen grafiikan tuottamiseen. Markkinoilla on lukemattomia erilaisia näytönohjaimia, jotka sisältävät erilaisia 3D-toimintoja. Direct3D-standardin ansiosta ohjelmoijien ei enää tarvitse paneutua eri äytönohjainten erityisominaisuuksiin. Kunhan näytönohjaimen ajuri tukee Direct3D:n käyttöä, Windows osaa tuottaa sen avulla kolmiulotteista grafiikkaa.

Katso myös "DirectX"

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
3d-televisio

3d-televisio

Samsungin 3d-televisio pystyy kilpailemaan elokuvateattereiden kanssa niin sanotun active shutter -tekniikan avulla, sillä mukana tulevat 3d-lasit sulkevat automaattisesti oikean ja vasemman silmän niin nopeasti, että kumpikin silmä näkee oman kuvansa

Lue lisää

Kuvat kolmiulotteisina

Kuvat kolmiulotteisina

Enää ei riitä, että elävä kuva on kolmiulotteista.

Lue lisää

Ohjelmoitavat kuulokkeet

Ohjelmoitavat kuulokkeet

Creativen Sound Blaster Tactic 3D Sigma -kuulokkeet tuntuvat mukavilta ja niiden ääni on tasapainoinen. Musiikista tuntuu kuitenkin puuttuvan selkeä  basso, ja matalimmat äänet jäävät epämääräiseksi puuroksi.

Lue lisää

Nyeste

Printattu fillari

CES 2016: Orbitrec on maailman ensimmäinen 3d-tulostettu polkupyörä, johon sisältyy myös älykäs anturijärjestelmä.

Lue lisää

Silmälasit näytöllä

Cinemizer-silmälaseilla voi katsella elokuvia ja myös seurata reaaliaikaista kuvaa radio-ohjattavan lennokkinsa ohjaamosta.

Lue lisää

Uutta syvyyttä työpöydälle

Kolmiulotteisista elokuvaelämyksistä voi nauttia myös pöytätietokoneen näytöltä. Selvitimme, kuinka hyvin uuden ulottuvuudet paneelit sopivat yleiskäyttöön.

Lue lisää