Windows81Desktop_Web

Windows 8.1 saapuu 18. lokakuuta

Microsoft on vahvistanut, että Windows 8.1 julkaistaan maailmanlaajuisesti 18. lokakuuta 2013. Maksuton päivitys asentuu automaattisesti Windows 8 -laitteisiin.

perjantai 16. elokuuta 2013
Päivityksen odotetuimpiin uudistuksiin kuuluu uusittu työpöytä, jossa on mukana aiemmista versioista tuttu Käynnistä-painike. Käynnistä-valikkoa sen alta ei kuitenkaan enää löydy, vaan painikkeesta pääsee aloitusnäyttöön ja kohdevalikko tarjoaa käyttöön tärkeimmät toiminnot.

Windows 8 -käyttäjille käyttöjärjestelmäpäivitys on maksuttomasti ladattavissa Windows-kaupan kautta. Kauppojen hyllyllä ja uusissa laitteissa päivitys näkyy niin ikään 18.10. alkaen.

Muihin uudistuksiin kuuluu muun muassa Internet Explorer 11 -selain, jossa hakumoottorina toimii entistä tehokkaampi Bing. Lisäksi päivitys tuo uusi sovelluksia ja uusitun Windows Storen. Pilvi tulee entistä kiinteämmäksi osaksi Windowsia. Skydrive-verkkotallennuspalvelu toimii kuin mikä tahansa levyasema ja käyttäjän tiedostot ovat myös aina saatavilla pilvessä, niin mobiililaitteilla kuin työpöytäkoneilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...