Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kysymyksiä ja vastauksia Keepit Plus -palvelusta

Saat KotiMikron tilaajana käyttöösi maksuttoman 50 gigatavun varmistustilan Keepit-verkkopalvelusta. Alla on vastattu yleisimpiin palvelua koskeviin kysymyksiin.

KotiMikron tilaajana saat käyttöösi 50 gigatavun verkkovarmistustilan. Tiedostojen kopiointi palveluun ja niiden lataaminen sieltä onnistuu helposti joko tietokoneella olevalla Keepit-ohjelmalla tai Keepit-mobiilisovelluksella.

Voit varmistaa kaikki tiedostosi Keepit-palveluun ja palauttaa kopion, jos kadotat tiedostoja tietokoneelta, mobiililaitteelta tai sähköpostista. Keepit-ohjelma huolehtii varmuuskopioiden teosta automaattisesti. Sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma ja määritellä ensimmäinen varmistus.>> Ota käyttöön 50 Gt!
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA
KEEPIT-PALVELUSTAOnko Keepit turvallinen?
Tiedostojen siirrossa käytetään TLS-salausprotokollaa ja tiedostot suojataan Keepitin palvelimilla AES-salausmenetelmällä, joten tiedostosi ovat niin turvassa kuin ne nykytekniikalla voivat olla.


Milloin Keepit ottaa varmuuskopiot?
Keepit käyttää CDP-tekniikkaa (Continuous Data Protection), joka tekee varmuuskopion aina, kun jokin varmistettavista tiedostoista on muuttunut. Siksi varmistusohjelma saattaa jonain päivänä tehdä useita varmuuskopioita, jos tiedostot ovat muuttuneet useasti. Varmuuskopiointi tapahtuu taustalla silloin, kun koneesi on yhteydessä internetiin. Jos kopiointi keskeytyy, se jatkuu, kun nettiyhteys on seuraavan kerran käytettävissä.


Ottaako Keepit kaikista tiedostoista varmuuskopiot joka päivä?
Keepit pitää kirjaa tiedostojen muuttumisesta ja ottaa kopiot vain uusista ja muuttuneista tiedostoista säilyttäen täysin palautettavissa olevaa varmuuskopiota 30 vuorokautta. Ensimmäisen täyden varmistuksen jälkeen Keepit varmistaa vain muuttuneet tiedot, jolloin nettiyhteys kuormittuu mahdollisimman vähän.


Minne tiedostot tallennetaan?
Varmuuskopioita säilytetään salatussa muodossa Keepitin kahdessa tanskalaisessa palvelinkeskuksessa, joihin molempiin tallennetaan oma kopionsa. Keepit käyttää samoja keskuksia myös erilaisten yritysratkaisujen ja webhotellin ylläpitoon.


Kuinka kauan Keepitin käyttö on maksutonta?
Käytössäsi on veloituksetta 50 gigatavua tilaa varmuuskopioillesi niin kauan kuin olet KotiMikron tilaaja. Jos tarvitset enemmän kuin 50 gigatavua, voit päivittää varmistusratkaisusi maksulliseksi Keepit Premium -palveluksi. Se tarjoaa tallennustilaa peräti teratavun verran – ja KotiMikron tilaajana saat palvelun vuosimaksusta alennusta.


Mistä löydän asiakasnumeroni?
Asiakasnumero on lehden mukana toimitettavassa laskulomakkeessa. Jos et löydä numeroasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Asiakaspalvelun yhteystietoihin pääset täältä.


>Miten pääsen tilaajaksi?
Voit tilata KotiMikron tämän sivun linkistä. Meillä on aina hyviä tarjouksia uusille tilaajille. Asiakasnumerosi saat ensimmäisen lehden mukana laskulomakkeella.
>> Ajankohtaiset tilaustarjoukset löytyvät täältä.
ASIAKASPALVELU


Onko sinulla kysyttävää Keepitin varmistuspalveluista?
Ota yhteyttä Keepitin asiakaspalveluun - Valitse tämä >>

HUOM. Keepit-palvelulla ei toistaiseksi ole suomenkielistä asiakas- tai tukipalvelua. Keepit palvelee suomalaisia asiakkaitaan englanniksi ja ruotsiksi.


Onko sinulla kysyttävää KotiMikron tilauksesta?
Ota yhteyttä KotiMikron asiakaspalveluun - Valitse tämä >>


Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
50 gigaa maksutta

50 gigaa maksutta

Saat KotiMikron tilaajana käyttöösi 50 gigatavun varmistustilan Keepit-verkkopalvelusta.

Lue lisää

Näin Keepit toimii

Näin Keepit toimii

KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun tilan Keepit-varmistuspalvelusta. Palveluun voit varmistaa kaikki omat tiedostosi.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tee kattava kopio koko kiintolevystä

VIPVIPTee kattava kopio koko kiintolevystä

Levykuva on varmuuskopio, joka sisältää koko kiintolevyn yhdessä ja samassa tiedostossa. Otimme vertailuun kuusi levykuvaohjelmaa, joiden oukosta kärkikaksikkoon kiilasi ilmainen yllättäjä.

Lue lisää

Nyeste

Kauanko tieto säilyy?

Vaikka ottaisit varmuuskopiot tiedostoistasi, ei ole mitään takuita, että ne säilyvät ikuisesti.

Lue lisää

Näin Keepit toimii

KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun tilan Keepit-varmistuspalvelusta. Palveluun voit varmistaa kaikki omat tiedostosi.

Lue lisää

Sähkökatko datakeskuksessa

KotiMikro vieraili Keepitin datakeskuksessa, kun palvelun varavoimajärjestelmää testattiin.

Lue lisää