Keepit lille logo

50 gigatavun maksuton varmistustila

Saat KotiMikron tilaajana käyttöösi 50 gigatavun varmistustilan. Voit käyttää palvelua tietokoneella ja mobiililaitteella.

torstai 25. kesäkuuta 2015

KotiMikron tilaajana saat maksutta käyttöösi 50 gigatavun varmistustilan Keepit-verkkopalvelusta. Ota palvelu käyttöön valitsemalla alta Keepit Plus. Saatavana on myös Keepit Premium, joka tarjoaa tallennustilaa peräti teratavun verran. Premium-versio maksaa normaalisti 59,40 euroa vuodessa, mutta KotiMikron tilaajana saat 20 prosentin alennuksen, jolloin maksettavaksi jää 47,52 euroa.

Keepit Plus 50 Gt                       Keepit Premium 1 Tt

   Ota käyttöön! (MAKSUTON)                      Osta tarjous!

Käyttämällä Keepit Plus-palvelua voit KotiMikron tilaajana varmuuskopioida palveluun tärkeimmät tiedostosi. Tietokoneelle ja mobiililaitteille saatavilla sovelluksilla tallennat kuvat, videot ja dokumenttisi verkkoon, josta voit tarvittaessa palauttaa tiedostosi. Voit halutessasi varmuuskopioida talteen myös sähköpostiviestisi. Lisäksi voit automaattisesti varmuuskopioida mobiililaitteen kameralla ottamasi kuvat.

Ominaisuudet:

50 Gt tallennustilaa 4 laitteen varmistus Toimii Windowsissa, Macissa, tablet-laitteissa ja älypuhelimissa 30 tiedostoversiota kuukauden ajan Varmistaa tiedostot, sähköpostiviestit, Gmailin, Office 365:n

>> Kysymyksiä ja vastauksia Keepitistä

>> Tilaa lehti ja ota 50 Gt:n Keepit-tila käyttöösi

50 Gt:n Keepit-tilan lisäksi saat:

KotiMikro-lehden kotiin kannettuna. Pääsyn KotiMikron Etunurkka-palveluun, josta voit ladata ohjelmia, sovelluksia ja muuta sisältöä. Maksuttoman kotisivutilan 123kotisivu-palvelusta.

*Verkkovarmistus on varma valinta!* Verkkovarmistus on helppoa ja turvallista. Eikä varmuuskopiointia varten tarvitse erillisiä laitteita ja niiden ylläpitoa. Tehokkaan varmistajan tavoin Keepit-ohjelma huolehtii varmuuskopioiden teosta automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa ohjelma ja käynnistää ensimmäinen varmistus. Palvelun tietoturva on luonnollisesti huippuluokkaa!

Ehkä sinua kiinnostaa...