Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Uusi uljaampi Ubuntu

Ubuntu 12.04 LTS on uusin versio suositusta Linux-työpöytäjakelusta. LTS-julkaisuun (Long Term Support) sisältyy ilmaiset tietoturva- ja huoltopäivitykset viiden vuoden ajaksi. Ubuntu 12.04 LTS on ladattavissa maksutta Ubuntun ja Ubuntu Suomen sivuilta. Esiasennettuna järjestelmä on useiden valmistajien laitteissa kesällä 2012.

Ubuntu 12.04 LTS tarjoaa työpöytäkäyttöön yrityksiä houkuttelevan pidennetyn tuen lisäksi uudistuneen Unity-käyttöliittymän, kattavan sovellusvalikoiman ja lukuisia muita parannuksia. Ubuntu sisältää myös monipuoliset palvelinvalmiudet.


Uutta 12.04 LTS:ssä työpöytäkäyttäjille:
• Viiden vuoden tuki. Ubuntun uusi LTS-versio tuo palvelinversiosta tutun viiden vuoden tukiajan myös työpöydälle. Ubuntun sisarjulkaisuista LTS-tuki on seuraavissa: palvelinversio Ubuntu Server, Kubuntu, Edubuntu ja Xubuntu.
• Uusi Unity-käyttöliittymä tarjoaa yhtenäisen käyttökokemuksen pöytäkoneisiin, kannettaviin ja minikannettaviin.
• Unity-ominaisuuksia muun muassa uraa uurtava HUD-hakutoiminto, jolla valikkojen selaamisen voi halutessaan jättää historiaan.
• Uudistunut Ubuntun sovellusvalikoima sisältää tuhansia sovelluksia, joita voit selata luokittain tai arvostelujen perusteella. Samat sovellukset on helppo pitää ajan tasalla kaikilla käytössä olevilla koneilla synkronointitoiminnon ansiosta.
• Vuonna 2010 julkaistuun edelliseen LTS-versioon verrattuna uusia oletussovelluksia ovat muun muassa LibreOffice-toimisto-ohjelmistot, Shotwell-valokuvahallinta ja Thunderbird-sähköposti
• Tuoreen Linux-ytimen ja muiden parannusten myötä aiempaa alhaisempi virrankulutus sekä päivittynyt laitetuki. Laitetukea tullaan myös päivittämään aina seuraavaan LTS-Ubuntuun saakka.
• Ubuntu One: Parannetulla työpöydän, mobiilin ja verkkopalveluiden yhdistämisellä tiedostoja ja kansioita on mahdollista jakaa sekä tallentaa viiden gigatavun ilmaiseen pilvipalveluun vaivatta.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

Tehokasta tietoturvaa

Tehokasta tietoturvaa

KotiMikro testasi neljä ilmaista virustorjuntaohjelmaa. Lue mikä oli nelikon tehokkain.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Muistilappuohjelmien kuningas

VIPVIPMuistilappuohjelmien kuningas

Evernotella on helppo kerätä kaikki muistettava yhteen ja samaan paikkaan.

Lue lisää

Nyeste

Korjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Sisusta työpöydällä

Suunnittele sisustus ilmaisella ohjelmalla.

Lue lisää

Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää