Flyt_komfi_032013

Tuo tiedostot vanhasta Windowsista uuteen

Lue kuinka siirrät helposti vanhalla koneella olevat kuvat, asiakirjat ja asetukset Windows 8 -järjestelmään. Tiedostot voi siirtää sekä Windows XP:stä, Windows Vistasta että Windows 7:stä.

torstai 7. helmikuuta 2013

Juuri kotiin kannetussa uunituoreessa tietokoneessa ei ole välttämättä mitään muuta kuin uudenkarhea Windows. Kaikki omat tiedostot ovat yhä vanhassa koneessa, joka on siirretty kotitoimiston nurkkaan. Vanhassa koneessa odottavat yhä niin Windowsin henkilökohtaiset asetukset, asiakirjat, kuvat, sähköpostit, käyttäjätilit, järjestelmän asetukset, ohjelmat kuin kaikki ne omat säädöt, joita on ehkä hiottu vuosikausia omaan käyttöön sopiviksi. Kaikki tämä pitäisi saada siirrettyä uuteen tietokoneeseen.

Windowsin asetusten siirtäminen on ohjattu toiminto, joka tekee vanhan koneen tietojen siirtämisestä uuteen Windows 8 -koneeseen helppoa. Avuksi tarvitaan ainoastaan muistitikku tai ulkoinen kiintolevy.

Vanhassa koneessa voi olla joko Windows XP -, Windows Vista - tai Windows 7 -järjestelmä. Lue ohjeet kattavasta artikkelista ja asenna ohjelma KotiMikron numeron 3/2013 cd-levyltä tai lataa ohjelma Microsoftin sivuilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...