Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


4 sovellusta, joiden avulla tienaat rahaa oikeasti

VertaaEnsin-sivusto listasi turvallisia sovelluksia, joilla voi ansaita rahaa jopa useita kymppejä kuukaudessa.

Mobiilisovelluskauppoihin on ilmestynyt ohjelmia, joiden avulla käyttäjä voi tienata rahaa täysin turvallisesti. Sovellukset toimivat siten, että käyttäjä katsoo mainoksia, lataa muita sovelluksia tai täyttää kyselyitä, joista käyttäjä saa korvauksen.

Korvaukset voivat olla alennuskuponkeja tai rahaa suoraan PayPal-tilille. Rikastumaan sovelluksilla ei ehkä pääse, mutta sovellukset ovat oiva keino tappaa aikaa ja tienata samalla, kun odottaa esimerkiksi bussia.

Sovelluskaupoissa on valtavasti rahan tienaamiseen erikoistuneita ohjelmia, mutta monet niistä kärsivät vielä lastentaudeista ja toimivat huonosti. Sovelluskaupoista löytyy kuitenkin muutama erittäin varteenotettava vaihtoehto, jolla käyttäjä voi tienata jopa useita kymmeniä dollareita kuukaudessa.

Rahoitustuotteiden vertailusivu VertaaEnsin.fi keräsi viisi parasta sovellusta, joiden avulla käyttäjä tienaa rahaa ilman pelkoa siitä, että joutuu huijatuksi.

Slidejoy - ansaitse lukitusnäytöllä
Slidejoyn avulla käyttäjä tienaa rahaa joka kerta, kun avaa puhelimen lukitusnäytön. Sovellus näyttää lukitusnäytöllä uutisia ja mainoksia, joista kertyy ajan mittaan pisteitä, jotka voi myöhemmin vaihtaa oikeaksi rahaksi PayPal-tilille.

Lunastuksen minimimäärä on 100 pistettä, joka vastaa yhtä dollaria. Jos mainokset lukitusnäytössä eivät haittaa, on Slidejoy kätevä tapa ansaita hieman ylimääräistä.


Slidejoy on saatavilla Androidille.


Foap - kauppaa kuvia
Foap on valokuvien kauppapaikka, jossa käyttäjä voi myydä, arvostella ja ostaa kuvia. Yhdestä kuvasta saa 10 dollaria, josta 5 dollaria menee kuvaajalle, mutta yhtä kuvaa voi myydä rajattomasti. Jos kuva leviää ostajien keskuudessa, voi yhdellä kuvalla tienata useita kymmeniä tai jopa satoja dollareita.

Sovelluksen avulla voi luoda oman portfolion, jolloin ostajien on helppo selata haluamansa käyttäjän kuvia. Tämäkin sovellus vaatii PayPal-tilin, jonka kautta saa rahaliikenteen hoidettua.


Foap on saatavilla Androidille ja iOSille.


CashPirate - Make & Earn Money - testaa & tienaa
CashPirate on suosittu sovellus, jonka avulla voi ladata, testata ja arvostella ilmaisia sovelluksia. Sovelluksen tarkoitus on nostaa jalustalle mielenkiintoisia ohjelmia, jolloin tuntemattomat sovelluskehittäjät voivat lyödä itsensä läpi sovelluskauppojen rankingeissa.

CashPirate palkitsee rahallisesti käyttäjän hyvän työn, sillä jokaisesta ladatusta ja testatusta sovelluksesta saa pisteitä, jotka voi muuttaa PayPal-tilille rahaksi.

Sovellus myös tarjoaa kyselyitä ja mainosvideoita, joita katsomalla ja täyttämällä saa lisäpisteitä. Lisäpisteitä voi hankkia myös jakamalla kutsukoodeja, joita on sovelluskaupan kommenttikenttä pullollaan.


CashPirate on saatavilla Androidille.


Make Money - Earn Free Cash - pätäkkää pikana
Make Money toimii samalla tavalla kuin CashPirate, eli sovelluksen kautta voi testata ja ladata muita sovelluksia, katsoa videoita ja täyttää kyselyitä.

Make Money poikkeaa kilpailijastaan ”fast cash” -ominaisuudella, joka tarkoittaa, että rahat tulevat PayPal-tilille erittäin nopeasti. Lisäksi Make Money on saatavilla myös iPhonen käyttäjille.

Sovellus on saanut erinomaiset arvostelut sovelluskaupoissa ja Make Moneyta on ladattu Google Playn kautta yli 100 000 kertaa.


Make Money on saatavilla Androidille ja iOSille.Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Muistilappuohjelmien kuningas

VIPVIPMuistilappuohjelmien kuningas

Evernotella on helppo kerätä kaikki muistettava yhteen ja samaan paikkaan.

Lue lisää

Spermapankki teki apin

Spermapankki teki apin

Saako olla vihreäsilmäinen isä? Spermapankki julkaisi sovelluksen isäjahtiin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tähtitaivas tutuksi

VIPVIPTähtitaivas tutuksi

Ilmaisen älypuhelinsovelluksen avulla voit selvittää muun muassa tähtien nimet, planeettojen sijainnit ja kirkkaimpien satelliittien radat.

Lue lisää

Nyeste

Spermapankki teki apin

Saako olla vihreäsilmäinen isä? Spermapankki julkaisi sovelluksen isäjahtiin.

Lue lisää

Vinkkejä Pokémon Go -peliin

Näin pääset alkuun Pokémon Go -pelissä.

Lue lisää

Tällainen on Pokémon Go

Mikä ihmeen Pokémon Go? Lue kaikkien aikojen suosituimmasta mobiilipelistä.

Lue lisää