Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sovellus elämysten ja kustannusten suunnitteluun

WeShare on Danske Bankin MobilePaylle julkaistu sisarsovellus, jolla voi porukalla suunnitella yhteisiä rientoja ja jakaa kustannuksia.

Danske Bankin WeShare on uusi sosiaalinen sovellus, jonka avulla on entistä helpompi suunnitella yhdessä ystävien kanssa vaikkapa kesän festivaali- tai mökkireissuja, ravintolailtoja tai polttareita ja jakaa muistoja tapahtumien jälkeen.

WeShare on liitetty saumattomasti suosittuun MobilePay-maksusovellukseen, minkä ansiosta osallistujat voivat myös maksaa helposti oman osansa kuluista.

Säästää kuittien setvimiseltä
WeSharessa perustetussa ryhmässä voi jakaa ja seurata matkan aikana syntyneitä kuluja, käydä keskustelua ja jakaa valokuvia. Kun matka on ohi, ei enää tarvitse käyttää aikaa kuittien tai muistiinpanojen läpikäyntiin sen selvittämiseksi, kuka oli maksanut mitäkin.

WeShare on oma sovelluksensa
WeShare lanseerataan omana sovelluksenaan, koska MobilePayn halutaan pitää mahdollisimman yksinkertaisena käyttää.

”Sen sijaan, että lisäisimme MobilePayhin jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia, haluamme rakentaa MobilePayn ympärille sovellusperheen, jonka ratkaisut on suunnattu tietylle käyttäjäkunnalle tai tiettyyn tarpeeseen. WeShare on tästä alku, ja jatkossa mukana voi olla myös ulkoisten kumppanien sovelluksia”, MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen kertoo.

Ei vaadi uutta rekisteröitymistä
WeShare ja MobilePay toimivat kaikkien pankkien asiakkailla, ja lähes kaksi kolmasosaa MobilePayn 320 000 suomalaiskäyttäjästä onkin muiden kuin Danske Bankin asiakkaita.

WeSharen saa liitettyä MobilePayhin muutamalla klikkauksella; molemmissa toimivat samat tunnukset eikä uutta rekisteröitymistä tarvita.

MobilePay ja WeShare ovat maksuttomia sovelluksia, jotka toimivat kaikissa yleisimmissä älypuhelimissa (iOs, Android, Windows).VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Spermapankki teki apin

Spermapankki teki apin

Saako olla vihreäsilmäinen isä? Spermapankki julkaisi sovelluksen isäjahtiin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tähtitaivas tutuksi

VIPVIPTähtitaivas tutuksi

Ilmaisen älypuhelinsovelluksen avulla voit selvittää muun muassa tähtien nimet, planeettojen sijainnit ja kirkkaimpien satelliittien radat.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Koe Android pc:llä

VIPVIPKoe Android pc:llä

Android-emulaattorin avulla voi kokeilla mobiililaitteille tarkoitettua käyttöjärjestelmää tietokoneella.

Lue lisää

Nyeste

Spermapankki teki apin

Saako olla vihreäsilmäinen isä? Spermapankki julkaisi sovelluksen isäjahtiin.

Lue lisää

Vinkkejä Pokémon Go -peliin

Näin pääset alkuun Pokémon Go -pelissä.

Lue lisää

Tällainen on Pokémon Go

Mikä ihmeen Pokémon Go? Lue kaikkien aikojen suosituimmasta mobiilipelistä.

Lue lisää