Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ipad ja Iphone ymmärtävät suomenkielistä puhetta

Applen mobiililaitteissa toimivat ilmaiset sovellukset nopeuttavat laitteiden käyttöä muuntamalla suomenkielisen puheen esimerkiksi sähköpostiviesteiksi tai hakukoneilla etsittäviksi sanoiksi.

Maailman johtava puheentunnistuspalvelujen tuottaja Nuance on julkaissut suomen kieltä ymmärtävät versiot maailmalla menestyneistä Dragon Dictation- ja Dragon Search -puheentunnistussovelluksista. Suomalaiset Applen mobiililaitteiden käyttäjät voivat nyt ensimmäistä kertaa sanella tekstiviestit, sähköpostiviestit, sosiaalisen median päivitykset ja internet-haut. Viestin saneleminen älypuhelimelle on jopa viisi kertaa nopeampaa kuin saman viestin kirjoittaminen.

Suomen kieltä ymmärtävät versiot Iphonelle, Ipadille ja Ipod touchille ovat ladattavissa ilmaiseksi App Store -sovelluskaupasta.

Dragon-sovelluksia on ladattu jo miljoonia kertoja ympäri maailman, ja ne ovat nousseet kaikissa julkaisumaissa ilmaisten Apple-sovellusten latauslistalla joko kärkeen tai kakkospaikalle. Suomi on järjestyksessään Dragon-sovellusten 24. tuettu kieli.

”Dragon-sovellukset tukevat lukuisia eri kieliä vastatakseen maailmanlaajuisesti kasvavaan kysyntään mobiileille puheentunnistuspalveluille. Suomi on teknologian edelläkävijöiden joukossa, ja suomalaiset ottavat yleensä uudet keksinnöt nopeasti käyttöön. Siksi haluamme tarjota myös suomen kielellä toimivia ääniohjattuja ratkaisuja”, kertoo Nuance Comminications Finlandin Tapio Koivuniemi.

Dragon Dictation -sovelluksen toimintojen avulla sanellun tekstin voi lähettää sähköpostilla, tekstiviestinä, Facebook- tai Twitter-päivityksenä, tai kopioida leikepöydälle. Sovelluksessa on myös käytännöllinen tallennustoiminto, joka tallentaa sanellun tekstin automaattisesti, jos saapuva puhelu keskeyttää sovelluksen käytön. Dragon Dictation on yhteensopiva iOS 4 -käyttöjärjestelmän kanssa, ja useiden kielivaihtoehtojen ansiosta käyttäjät voivat helposti vaihtaa sovelluksessa käytettävää kieltä.

Dragon Search -sovelluksella käyttäjät voivat sanella laitteelleen etsittävän sanan tai lauseen ja saada nopean vastauksen mobiilien nettiyhteyksien avulla. Dragon Search on ainoa sovellus, joka hyödyntää Nuancen Dragon Search Carousel -työkalua, joka antaa sekunneissa hakutuloksen useista eri kanavista, kuten Google- tai Yahoo! -hakukoneista sekä Itunesista, Twitteristä, Wikipediasta ja YouTubesta.


Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ansaitse sovelluksilla

Ansaitse sovelluksilla

Näillä turvallisilla sovelluksilla voi tienata jopa useita kymppejä kuukaudessa.

Lue lisää

Tällainen on Pokémon Go

Tällainen on Pokémon Go

Mikä ihmeen Pokémon Go? Lue kaikkien aikojen suosituimmasta mobiilipelistä.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tähtitaivas tutuksi

VIPVIPTähtitaivas tutuksi

Ilmaisen älypuhelinsovelluksen avulla voit selvittää muun muassa tähtien nimet, planeettojen sijainnit ja kirkkaimpien satelliittien radat.

Lue lisää

Nyeste

Spermapankki teki apin

Saako olla vihreäsilmäinen isä? Spermapankki julkaisi sovelluksen isäjahtiin.

Lue lisää

Vinkkejä Pokémon Go -peliin

Näin pääset alkuun Pokémon Go -pelissä.

Lue lisää

Tällainen on Pokémon Go

Mikä ihmeen Pokémon Go? Lue kaikkien aikojen suosituimmasta mobiilipelistä.

Lue lisää