Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Seikkaile Jyväskylässä

Jyväskylän seutua markkinoidaan kuluvan syksyn aikana uudenlaisella selaimessa ja mobiililaitteilla pelattavalla kaupunkipelillä. Seudun ICT- ja pelialaa esittelevän Mighty Jyväskylä -seikkailupelin kahdeksan kenttää sisältävät tuttuja alueita ja elementtejä Jyväskylästä.

Mighty Jyväskylä -pelissä seikkaillaan esimerkiksi keskustan Kirkkopuistossa, jossa pelaaja joutuu selvittämään pupujen aiheuttamaa ongelmaa.


Pelin tarinassa seikkailijahahmo Timo Kompassi putoaa kaupungin maamerkiltä, kävelykadun kompassilta pikselimaailmaan, josta löytyy oikeita alueita Jyväskylästä. Hahmon täytyy ratkaista erilaisia pulmia ja tehtäviä päästäkseen takaisin maan pinnalle. Retrohenkinen seikkailupeli on toteutettu 2D-tekniikalla ja sitä voi pelata nettiselaimessa ja mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteilla. Peliin on kytketty 5 000 euron pääpalkinto, joka arvotaan pelaajien kesken.

”Samanlaista viihteellistä ja laajempaa kaupunkipeliä ei ole tietääksemme tehty aiemmin Suomessa. Peliprojektissa on ollut hienoa ketterä eteneminen, työ on toteutettu pienellä budjetilla ja pienellä tiimillä aikataulun ollessa startista julkaisuun alle neljä kuukautta. Paikallisten nuorten osaaminen nousee esiin itse pelin tekemisessä. Peli ja pääpalkinto toimivat herätteinä, joiden oheen olemme liittäneet faktatietoa muun muassa ICT- ja pelialan koulutusmahdollisuuksista, alan työpaikoista ja yrityksistä”, kertoo markkinointipäällikkö Taija Lappeteläinen Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy:stä.

Mighty Jyväskylä -pelin vastaavat koolla: vasemmalla Jykesin markkinointipäällikkö Taija Lappeteläinen, oikealla pelin tuottaja Klaus Kääriäinen peliosuuskunta Expasta ja keskellä suuri seikkailija, pelihahmo Timo Kompassi.Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Korjaa ongelmat verkon kautta

VIPVIPKorjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Ilmainen virustorjuntaohjelmisto tietokoneelle tai puhelimeen

Ilmainen virustorjuntaohjelmisto tietokoneelle tai puhelimeen

Etsitkö hyvää virustorjutaohjelmaa tietokoneeseesi tai puhelimeesi? Me kokosimme parhaat ohjelmistot tarjolle tänne. Mukana on mm. virustorjunta älypuhelimelle, joka kannattaa ladata saman tien!

Lue lisää

Nyeste

Korjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Sisusta työpöydällä

Suunnittele sisustus ilmaisella ohjelmalla.

Lue lisää

Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää