dev_dude

Samsung etsii Suomen parasta sovelluskehittäjää

Kuka kehittää Suomen parhaan sovelluksen Galaxy Notelle? Samsung haastaa maan parhaat sovelluskehittäjät Samsung App Challenge -kisaan, jossa etsitään Suomen parasta Galaxy Note -älypuhelimelle ja Galaxy Note 10.1 -tabletille suunniteltua Android-sovellusta.

tiistai 29. toukokuuta 2012
galaxy-note

Galaxy Note on Samsungin Android-puhelin, jossa on peräti 5,3-tuumainen näyttö. Kesällä julkaistaan vieläkin suurempi, 10-tuumainen malli, Galaxy Note 10.1. Muista markkinoilla olevista mobiililaitteista Notet erottaa interaktiivinen S Pen -kynä, jolla voi piirtää ja kirjoittaa suoraan laitteen näytölle.

Samsung App Challenge -kilpailussa pyritäänkin ottamaan selvää, kuinka kätevä ja hauska Galaxy Note voi olla. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville yli 18-vuotiaille – opiskelijoille, ohjelmoinnin harrastajille, freelancereille ja yrittäjille.

Tuomaristo arvostelee kaikki kilpailutyöt. Sovellus, joka hurmaa tuomariston ideallaan ja ulkonäöllään sekä hyödyntää parhaiten Galaxy Noten näyttöä ja S Pen -kynää, voittaa 15 000 euron pääpalkinnon. Samalla sovelluksen kehittäjä kruunataan Suomen parhaaksi. Toiseksi tullut voittaa Galaxy Note 10.1 -taulutietokoneen ja kolmanneksi tullut Galaxy Note -älypuhelimen.

Kilpailuun osallistujien on palautettava valmiit sovellukset viimeistään 17.7.2012. Lisätietoja kilpailusta ja hyödyllisiä kilpailua koskevia vinkkejä on kisan verkkosivuilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...