Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Xbox Kinect tulee Linnanmäelle

Viime marraskuussa Xbox 360:lle julkaistu Kinect on vienyt pelaajat omissa olohuoneissaan laskemaan koskia, leikkimään tiikerinpennun kanssa, tanssimaan, urheilemaan ja ajamaan kilpaa – ilman peliohjainta. Tänä kesänä Xbox tuo Kinect-elämykset yli miljoonan suomalaisen ulottuville Suomen suosituimpaan matkailukohteeseen Linnanmäelle.

Kinect tunnistaa ihmisen koko vartalon liikkeet, kasvot ja jopa puheen. Kahden kuukauden aikana Kinectiä myytiin maailmanlaajuisesti kahdeksan miljoonaa kappaletta, joka tekee siitä kaikkien aikojen nopeimmin myydyn viihdelaitteen. Lisäksi Kinect on voittanut useita palkintoja ympäri maailman. Suomessa se valittiin Vuoden Liikuntatuotteeksi 2010, mikä on ainutlaatuinen tunnustus Kinect-pelien liikunnallisesta puolesta.

Linnanmäen kesäkausi ja Kinect-pelialue aukeavat 29. huhtikuuta. Pelialue on maksutta huvipuistovieraiden käytössä lähes lokakuuhun asti. Pelialueella pelattavat Kinect-pelit sopivat koko perheelle iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kinect-alueella järjestetään säännöllisesti myös erilaisia pelitapahtumia ja kilpailuja. Tapahtumakalenteri ja tarkemmat tiedot julkistetaan myöhemmin.

"Kinect on tehnyt lyhyessä ajassa lähtemättömän vaikutuksen ihmisiin Suomessa ja ympäri maailman, mutta tämä on vasta alkua”, lupaa Microsoft Oy:n Xboxista vastaava tuotepäällikkö Henrik Jürgens.

"Linnanmäki-yhteistyön myötä jokainen suomalainen voi kokea ohjaimettoman peli- ja viihde-elämyksen ainutlaatuisessa ja historiallisessa huvipuistoympäristössä”.


VIPVIPHalvallakin voi saada hyvää

Tietokone Uudesta tietokoneesta ei välttämättä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tutustuimme kahteen edulliseen vaihtoehtoon.

Lue lisää

Halvallakin voi saada hyvää
3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tutut satuhahmot mobiilipelissä

Tutut satuhahmot mobiilipelissä

Fading Fairytales on koko perheen mobiilipeli, jossa yhdistyvät tutut satuhahmot, elokuvamainen juoni ja taktinen pelaaminen.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tee oma tietovisa

VIPVIPTee oma tietovisa

Kahoot-palvelussa voi helposti laatia oman tietovisailun.

Lue lisää

Nintendo-klassikon paluu

Nintendo-klassikon paluu

1980-luvun klassikot heräävät eloon uudessa minikonsolissa.

Lue lisää

Nyeste

Nintendo-klassikon paluu

1980-luvun klassikot heräävät eloon uudessa minikonsolissa.

Lue lisää

Tee oma tietovisa

Kahoot-palvelussa voi helposti laatia oman tietovisailun.

Lue lisää

Palikkaleikkiä pc:llä

Hauskan ohjelman avulla kaikki voivat rakentaa digitaalisilla Lego-palikoilla.

Lue lisää