WRC3_pcbox

Vuoden virallinen rallipeli

Vuoden virallisessa WRC 3 -rallipelissä ovat mukana muun muassa Latvala ja Hirvonen. Virallisista ralleista löytyy esimerkiksi Neste Ralli.

keskiviikko 17. lokakuuta 2012
wrc3challenge
Pelissä on mukana yli 50 vuoden 2012 kauden virallista rallitiimiä: WRC, luokka 2 ja 3. Pelissä voi ajaa kaikkia 13 rallia – Neste Ralli myös mukana ja uutuutena Monte Carlo.

Uusia autoja ovat muun muassa VW Polo R WRC, Proton Satria S2000, Renault Twingo R2. Uuden grafiikkamoottorin ansiosta kuvituskin on aidompaa ja uusi mallinnustekniikka takaa rankemmat kolhut ja vauriot. Realistisen rallin lisäksi peliin on lisätty ajamista helpottavia ominaisuuksia, jotka voi kytkeä haluttaessa päälle ja pois. Pelissä on lisänä perusrallien lisäksi rallikoulu, uramoodi, haastekisat, driftausta ja vauhdikas törmäilykilpailuosio Crash & Run.

Virallinen WRC 3 lupaa parasta rallisimulaatioviihdettä mahdollisimman realistisella otteella. Peliä voi taitojen myötä vaikeuttaa äärimmäisen vaikeaksi ja todenmukaiseksi. Alussa ajoa voi halutessaan helpottaa muun muassa automaattivaihtein, automaattijarruin ja vauriosäädöin.

WRC 3 lupaa autourheilun juhlaa: Yli 50 vuoden 2012 virallista tiimiä; WRC, Luokka 2 ja 3. 37 erilaista automallia, uudistetussa uramoodissa 13 rallia – Suomen Neste Ralli mukana tottakai! – 83 erikoiskoetta 5 Super Special -erikoiskoetta Uusia autoja mm. VW Polo R WRC, Proton Satria S2000, Renault Twingo R2 Lukuisia pelimuotoja: Single Stage, Single Rally, Championship, Super Special Stage (SSS), Ura, 4-pelaajan Hot Seat Online -pelimuotoja: Single Stage, Single Rally, Championship, Super Special Stage (SSS) Uutta sisältöä: Täysin uusittu uramoodi, Ralley Monte Carlo, VW Polo R WRC Exclusive, 7 uutta rallia, uudistettu apukuljettaja (co-driver). Uusi grafiikkamoottori, uudelleen rakennetut rallit, uusi kappalemallinnustekniikka, uudet valikot, animaatioefektit ja yleisön reaktiot. Uusi grafiikkamoottori luo aidon WRC-tunnelman: valot, varjot, kappaleet. Kuvituksen lisäksi maasto, ratojen pinnat ja muut säätöjä vaativat olosuhteet vaikuttava entistä enemmän auton käyttäytymiseen. Erilaiset sääolot lisäävät rallien monipuolisuutta ja uudelleenpelattavuutta. R-MODE: Suurin ja hauskin WRC3-osio. Yhdistä ralli ja managerointi – säädä auto ja tiimi kuntoon jokaisella pelitasolla ja päädyt mestariksi. Mukana haastekisoja, haamuajoa, vapaavalintainen auto, driftailua. Pelin äänimaailma on uudistunut – co-driver -nuotitus, moottoriäänet, ympäristö.

Ehkä sinua kiinnostaa...