Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Istu osaksi ohjainta

Lihasvoimalla toimiva Gyroxus-istuinohjain tuo peliin lisää tuntumaa ja palautetta istuttamalla pelaajan osaksi ohjainta ja tulkitsemalla pelaajan liikkeitä.

Istuimen tasapainoa kallistamalla istuinohjain toimii konsoliohjaimen vasemman suuntaohjaimen lailla. Eteenpäin kallistaminen vastaa eteenpäin työnnettyä suuntaohjainta, kun taas sivusuuntiin tai taaksepäin kallistettuna istuin vastaa peliohjaimen vastaavia suuntia.


Nykyaikaiset pelikonsoliohjaimet sopivat muotoilunsa puolesta hyvin monenlaisten pelaajien käsiin. Tästä johtuen ne myös soveltuvat lähes kaikenlaisten pelien pelaamiseen. Samasta syystä ohjainten tuntuma ja niistä saatu palaute tuntuu lähes olemattomalta. Tähän puutteeseen vastaa Gyroxus-istuinohjain, jonka avulla pelaaja uppoutuu pelin ohjaukseen uudenlaisella tavalla.

Gyroxus-istuinohjaimessa ohjaaminen perustuu perinteisen pad-ohjaimen ja istuimen yhteistoimintaan. Gyroxus-istuimessa olevien tukikaapeleiden ansioista istuin voi kallistua sekä sivusuunnassa että eteen- ja taaksepäin.

Gyroxusissa käytetyn vatupassitekniikan ansiosta istuinohjain välittää tiedon istuimen asennosta pelikonsolille, joka tulkitsee liikeohjauksen kuin se tulisi suoraan perinteisestä pelikonsoliohjaimesta. Istuinohjauksen lisäksi Gyroxus-istuimessa on myös perinteinen pelikonsoliohjain, josta löytyvät kaikki PlayStation 3 -pelikonsolin ohjaamiseen tarvittavat toiminnot, kuten väripainikkeet, liipaisinpainikkeet ja muut suuntaohjaimet.

Gyroxus on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Tarpeen vaatiessa Gyroxus voidaan myös taittaa kasaan säilyttämistä varten. Istuinta ja ohjaimen asentoa voidaan säätää pelaajan koon mukaan, joten se sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Istuin sopii isoillekin pelaajille ja kestää pelaajan painoa aina 125 kilogrammaan asti.

Gyroxus-istuinohjain on langaton ja se yhdistetään PlayStation 3 -pelikonsoliin tavallisen peliohjaimen lailla. Gyroxus ei myöskään vaadi virtaa toimiakseen, sillä istuinohjaimessa ei ole moottoria. Istuin luo vastuksen käyttäjän omaan painoon ja kallistuskulmaan perustuen, joten vastus on aina suhteessa istujan kokoon. Gyroxus-istuimessa oleva peliohjain toimii paristoilla.

Gyroxus on yhteensopiva kaikenlaisten pelien kanssa, sillä sen ohjaus perustuu perinteisen peliohjaimen toimintaan. Tarvittaessa kallistusohjauksen voi myös kytkeä pois päältä, jos halutaan käyttää pelkkää peliohjainta PlayStation 3 -pelikonsolin käyttöön tai pelin pelaamiseen.

Bigben Interactiven Gyroxus-istuinohjain maksaa 349 euroa ja se on yhteensopiva PlayStation 3 -pelikonsolin kanssa.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Nintendo-klassikon paluu

Nintendo-klassikon paluu

1980-luvun klassikot heräävät eloon uudessa minikonsolissa.

Lue lisää

Jari Kurri Legendary Edition

Jari Kurri Legendary Edition

Pelivalmistaja EA juhlistaa suomalaista lätkälegendaa julkaisemalla NHL 13 -peliin erityisen Jari Kurri Legendary Editionin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Palikkaleikkiä pc:llä

VIPVIPPalikkaleikkiä pc:llä

Hauskan ohjelman avulla kaikki voivat rakentaa digitaalisilla Lego-palikoilla.

Lue lisää

Nyeste

Nintendo-klassikon paluu

1980-luvun klassikot heräävät eloon uudessa minikonsolissa.

Lue lisää

Tee oma tietovisa

Kahoot-palvelussa voi helposti laatia oman tietovisailun.

Lue lisää

Palikkaleikkiä pc:llä

Hauskan ohjelman avulla kaikki voivat rakentaa digitaalisilla Lego-palikoilla.

Lue lisää