Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Päivittäjän tietolähde

FSP:n uusi ilmainen mobiilisovellus opastaa päivittäjää virtalähteen hankinnassa. Sovelluksella voi muun muassa laskea, paljonko komponentit tarvitsevat tehoa.

Tietokoneen virtalähteen hankinta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja hauskaa. Näin lupaa FSP Group, jonka uusi mobiilisovellus FSP Power App auttaa valitsemaan oikean tuotteen koneen vaatimusten perusteella –i informatiivisella ja viihdyttävällä tavalla.

FSP tunnetaan pöytäkoneiden ja kannettavien tietokoneiden virtalähteiden ja muuntajien sekä muiden ympäristöystävällisten energiaratkaisujen toimittajana. Yritys on kehittänyt nyt ensimmäisenä toimittajana ilmaisen Android-mobiilisovelluksen, FSP Power Appin, joka toimii oppaana virtalähteiden moninaisessa maailmassa.


Tietoa ilman verkkoyhteyttä
Tilanne on varmasti tuttu: olet hankkimassa komponenttia tietokoneeseen ja valmistautunut asiaan huolellisesti tutkimalla Internetistä erilaisia vaihtoehtoja ennen liikkeeseen menoa. Mutta kun seisot hyllyn edessä, joudut toteamaan, että tarvitsisit sittenkin vertailutietoja valinnan vahvistukseksi.


FSP Power App -mobiilisovellus on suunniteltu juuri tähän tilanteeseen: voit katsoa tietoja virtalähteistä ja muista tuotteista silloin kuin haluat, etkä tarvitse siihen edes verkkoyhteyttä.

FSP Power App sisältää kattavan tuotetietokannan ja auttaa valitsemaan oikean liittimen, joka soveltuu juuri sinun kannettavaasi. Sovelluksen avulla voit myös laskea, kuinka paljon tehoa tietokoneen komponentit tarvitsevat.

Myös tämä toiminto toimii ilman internet-yhteyttä, ja siten kaikki tiedot ovat aina käytettävissäsi.


Käytännön tietokirja matkapuhelimessasi
Uusi sovellus antaa kaikki tarvittavat tiedot oikean tuotteen valitsemiseksi. Product overviewon yhteenveto kaikista Euroopan markkinoilla saatavana olevista FSP-tuotteista, ja sen kautta voit hakea tarkat tiedot kustakin tuotteesta.

Mikäli tarvitset termeille selityksiä, voit etsiä niitä nopeasti sovelluksen sisältämästä PowerPediasta. Toiminto auttaa ymmärtämään vaikeaselkoisia teknisiä termejä ja monimutkaisia toimintoja havainnollisten artikkeleiden avulla.


Tip Finder-toiminnosta on paljon apua oikean virtalähteen löytämiseksi notebook-, netbook- tai ultrabook-tietokoneeseen. Voit nimittäin hakea yli 9 000 eri tietokonemallia sisältävästä tietokannasta oman tietokoneesi liitintyypin sekä adapterit, jotka siihen sopivat.

Kun olet rakentamassa uutta tietokonetta, PSU Calculator auttaa valitsemaan siihen oikean virtalähteen. Se kertoo kuinka monta wattia tarvitset, kun olet valinnut tietokoneeseen käytettävät komponentit sovelluksen tarjoamasta luettelosta. Niinpä uuteen koneeseen ei tule valituksi liian pientä virtalähdettä järjestelmän vaatimuksia täyttämään.


Viihdettä ja mahdollisuus palkintoihin
Virtalähteen valinnan ei tarvitse olla tylsää. FSP:n mobiilisovellukseen on lisätty neljä peliä: Power Pusher, Fan Force, Sale Storm ja Voltage Warrior, ja kun olet harjoitellut tarpeeksi, voit osallistua viralliseen Pro Games -kisaan. Voit saada lopputuloksesiiInternetin high-score-listalle, jossa parhaiten sijoittuvat voittavat palkintoja FSP:ltä.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

Tehokasta tietoturvaa

Tehokasta tietoturvaa

KotiMikro testasi neljä ilmaista virustorjuntaohjelmaa. Lue mikä oli nelikon tehokkain.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Muistilappuohjelmien kuningas

VIPVIPMuistilappuohjelmien kuningas

Evernotella on helppo kerätä kaikki muistettava yhteen ja samaan paikkaan.

Lue lisää

Nyeste

Korjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Sisusta työpöydällä

Suunnittele sisustus ilmaisella ohjelmalla.

Lue lisää

Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää