officeesittely

Microsoft julkisti uuden Officen

Uusi Office toimii pilvipalveluna, joka hyödyntää Windows 8:n ominaisuuksia. Esiversio on jo ladattavissa.

tiistai 17. heinäkuuta 2012
Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer esitteli julkistustilaisuudessa uudesta Microsoft Officesta Customer Preview -version.

Uutuus on suunniteltu toimimaan saumattomasti kosketuksella, stylus-kynällä, hiirellä tai näppäimistöllä kaikissa uusissa Windows-laitteissa, mukaan lukien tablet-tietokoneet. Uusi Office on sosiaalinen ja mahdollistaa nykyaikaisia tapoja lukemiseen, muistiinpanojen tekemiseen, tapaamisiin sekä yhteydenpitoon. Palvelu toteutetaan pilvipalveluna, jolloin se on aina ajan tasalla ja saatavilla.

”Microsoft ottaa rohkeita askelia”, sanoi Ballmer San Franciscossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. ”Uusi, moderni Office mahdollistaa ennennäkemättömän tuottavuuden ja joustavuuden niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille. Se on pilvipalvelu, joka loistaa yhdessä Windows 8 kanssa."

Office on parhaimmillaan yhdessä Windows 8 kanssa• Kosketa kaikkialla. Office reagoi kosketukseen yhtä luonnollisesti kuin näppäimistöön ja hiireenkin. Pyyhkäise sormella näyttöä tai nipistä ja zoomaa lukeaksesi asiakirjoja ja esityksiä. Luo uutta sisältöä ja käytä ominaisuuksia sormiesi kosketuksella.• Kirjoita ja piirrä. Käytä stylus-kynää luodaksesi sisältöä, tehdäksesi muistiinpanoja ja käyttääksesi muita toimintoja. Kirjoita sähköposteja käsin ja käännä ne automaattisesti tekstiksi. Käytä stylusta laser-osoittimena esityksissä. Väritä sisältöä ja pyyhi virheet helposti pois.• Uudet Windows 8 sovellukset. OneNote ja Lync edustavat ensimmäisiä uusia Windows 8 -sovelluksia Officelle. Nämä sovellukset on suunniteltu tablet-tietokoneiden kosketusohjausta silmälläpitäen. OneNoten uusi radiaalinen valikko tekee ominaisuuksien käyttämisestä sormella helppoa.• Mukana Windows RT:ssä. Office Home and Student 2013 RT, joka sisältää uudet versiot Wordista, Excelistä, PowerPointista ja OneNotesta, on valmiina ARM-pohjaisissa Windows 8 -laitteissa mukaan lukien Microsoft Surface.
Office on pilvessä• SkyDrive. Office tallentaa dokumentit oletusarvoisesti SkyDriveen, joten sisältösi on aina saatavilla tabletilla, PC:llä ja puhelimella. Dokumenttisi ovat käden ulottuvilla myös offline-tilassa ja synkronointi tapahtuu kun internetyhteys on saatavilla.• Roaming. Kun olet kirjautunut Officeen, henkilökohtaiset asetuksesi, kuten viimeksi käyttämäsi tiedostot, mallipohjat ja jopa oma personoitu sanakirjasi kulkevat mukanasi kaikissa laitteissasi. Office jopa muistaa mihin viimeksi jäit työskennellessäsi ja vie sinut takaisin siihen kohtaan yhdellä klikkauksella.• Office on Demand. Tilauspohjaista Officea voit käyttää jopa silloin kun olet poissa omalta PC:ltäsi virtauttamalla ohjelman täydelliset sovellukset toiseen Windows PC:hen, jossa on verkkoyhteys.• Uudet tilauspalvelut. Uusi Office on saatavilla pilvipohjaisena tilauspalveluna. Tilaajina kuluttajat saavat aina automaattisesti tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset sekä muut kiinnostavat pilvipalvelut kuten Skypen ja lisää SkyDrive -tallennustilaa. Palvelun tilaajat voivat asentaa Officen useaan laitteeseen ja kaikille perheenjäsenille.
Office on sosiaalinen• Yammer. Yammer tarjoaa yrityksille suojatun, yksityisen sosiaalisen verkoston. Rekisteröityminen on ilmaista ja verkostoitumisen voi aloittaa heti. Yammer integroituu myös SharePoint- ja Microsoft Dynamics -ohjelmistojen kanssa.• Pysy ajan tasalla. Seuraa henkilöitä, ryhmiä, dokumentteja ja SharePoint –sivustoja. Katsele ja lisää kuvia, videoita ja Office-sisältöä päivitystietoihisi ja pidä itsesi ja kollegasi ajan tasalla.• People card. Kontaktisi näkyvät integroidusti kaikkialla Office-ohjelmissa. People card sisältää kuvilla, statuspäivityksillä, yhteystiedoilla sekä Facebook- ja LinkedIn toiminnoilla täydennetyt tavoitettavuustiedot.• Skype. Uudessa Officessa on Skype. Tilaajat saavat 60 Skype-minuuttia joka kuukausi. Integroi Skype-kontaktit Lynciin ja soita tai lähetä pikaviestiä kenelle tahansa Skypessä.

Vaikka lopulliset tuotteiden ja hinnoittelun suunnitelmat julkaistaan syksyllä, Ballmer esitteli kolme uutta Office 365 tilausversiota, joista jokainen tulee sisältämään uuden 2013 version Office-sovelluksista, joihin kuuluu Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher sekä Access. Lisäksi tilaajat saavat oikeuden versiopäivityksiin ja käyttöoikeuden jopa viiteen (5) eri laitteseen (PC, Mac tai mobiililaite). Uudet palvelut ovat:

• Office 365 Home Premium: perheille ja kuluttajille. Palvelu sisältää 20 GB:n lisätallennustilan SkyDrive verkkotallennuspalvelussa sekä 60 minuuttia Skype-puheluita kuukaudessa.• Office 365 Small Business Premium: pienyrityksille. Palvelu sisältää yrityskäytön vaatimuksia vastaavan sähköpostin, jaetut kalenterit, www-sivuston työkalut sekä HD-laatuiset verkkokokoukset.• Office 365 ProPlus: yritysasiakkaille, jotka haluavat edistyneitä liiketoimintaominaisuuksiasekä joustavuutta pilvipalveluiden hallintaan ja käyttöönottoon.

Ehkä sinua kiinnostaa...