Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Intuitiivisempaa paikannusta

Navigaattorivalmistaja Navigonilta tulee uusi Navigon Flow -navigointiohjelmisto, joka ensitietojen perusteella nostaa navigaattorin käyttäjäystävällisyyden uudelle tasolle. Ensimmäiset Navigon Flow -laitteet julkistetaan IFA-messuilla syyskuussa.

Perustoiminnot on sijoitettu kolmeen vierekkäiseen valikkoon. Näkymää voi vaihtaa kohteen annon, karttanäytön ja navigointivalintojen välillä kuin kirjan sivua kääntämällä.


Uusi käyttäjäystävällinen navigointiohjelmisto Navigon Flow syntyi kahden vuoden tuotekehityksen tuloksena.

"Tavoitteenamme oli kehittää navigointiohjelmisto, joka tuo tärkeimmät toiminnot entistä paremmin käyttäjän nähtäville ja on ennen kaikkea helppokäyttöinen", kertoo Navigonin tuotelinjajohtaja Jörn Watzke.

Navigon Flown ydin on käyttöliittymän selkeä rakenne. Kolme keskeistä, vierekkäin sijaitsevaa valikkoa sisältävät kaikki navigoinnin perustoiminnot. Käyttäjä voi vaihtaa näkymää kohteen annon, karttanäytön ja navigointivalintojen välillä kuin kirjan sivua kääntämällä, käynnissä olevan navigoinnin siitä häiriintymättä. Valikkojen alla olevat työkalut on merkitty helposti ymmärrettävin kuvakkein ja aktiivisena oleva näkymä on korostettu oranssilla.

"Yksinkertaistetun valikkorakenteen kehittämisessä kiinnitimme erityistä huomiota vuosien varrella saamaamme käyttäjäpalautteeseen", Jörn Watzke kertoo.

"Työssä on onnistuttu, sillä käyttäjätutkimuksissa suurin osa valitsi Navigon Flown käyttöopastukseltaan helpoimmaksi ja selkeimmäksi navigointiohjelmistoksi."

Navigon Flow tarjoaa nopean pääsyn eniten käytössä oleviin toimintoihin ja valintoihin. Lisävalikkoa (More Menu) napsauttamalla käyttäjät löytävät muun muassa erikoistoimintoja ja harvemmin tarvittavia asetuksia.

Uusi käyttöliittymä on myös visuaalisesti näyttävä. Animoitujen näkymän vaihtojen ansiosta käyttäjät tietävät aina tarkalleen, missä kohtaa sovellusta he milläkin hetkellä ovat. Jos käyttäjä vaihtaa valikosta toiseen, uusi yleisnäkymä liitetään aiemman näkymän päälle.

"Animaatiot ovat enemmän kuin vain mukava lisä", Jörn Watzke sanoo. "Ne helpottavat sovelluksen käyttämistä, koska niiden avulla on helppo ymmärtää miten ohjelmisto toimii ja mihin yksittäiset valikon toiminnot on sijoitettu."

Navigon antaa alustavan esittelyn uudesta Navigon Flow -navigointiohjelmistostaan IFA Preview 2011 -tapahtumassa. Ohjelmisto julkistetaan IFA-messuilla 2.-7.syyskuuta.


VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaisohjelmat

Ilmaisohjelmat

Internetistä voi ladata runsaasti hyviä ilmaisohjelmia. KotiMikro on koonnut tarjonnan parhaimmiston kätevästi yhteen. Lataa ja kokeile vapaasti. Linkki ohjaa ohjelman kotisivulle.

Lue lisää

Switch on erilainen

Switch on erilainen

Nintendon Switch on mobiiliajan pelikonsoli.

Lue lisää

iPod täytti vuosia

iPod täytti vuosia

Steve Jobs esitteli ikonisen mp3-soittimen 15 vuotta sitten.

Lue lisää

Nyeste

Korjaa ongelmat verkon kautta

Tietokoneongelmien kanssa tuskailevan tuttavan auttaminen onnistuu helpoiten etäyhteyden kautta.

Lue lisää

Sisusta työpöydällä

Suunnittele sisustus ilmaisella ohjelmalla.

Lue lisää

Kattavat Ohjelmat ilmaiseksi!

Korvaa kokeilukappaleet kunnon ohjelmilla! Etsi sinäkin suosikkisi.

Lue lisää